Evenimentul Zilei > Actualitate > Cererile de plată pe suprafaţă din agricultură: APIA eliberează adeverinţe
Cererile de plată pe suprafaţă din agricultură: APIA eliberează adeverinţe

Cererile de plată pe suprafaţă din agricultură: APIA eliberează adeverinţe

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) eliberează, în continuare, adeverinţe pentru beneficiarii Schemei de Plată Unică pe Suprafaţă şi beneficiarii Plăţii redistributive - Campania 2015.

Sunt vizaţi cei care sunt în eşantionul de control pe teren, informează, luni, instituţia, potrivit Agerpres.

Potrivit actelor adiţionale, la solicitarea scrisă a fermierului, centrul judeţean şi local APIA, unde acesta a depus cererea în campania SAPS 2015, va elibera o adeverinţă prin care confirmă faptul că beneficiarul a depus cerere unică de plată pentru schemele de sprijin pe suprafaţă pentru anul 2015 şi că s-a efectuat controlul administrativ asupra cererii de plată, până la data emiterii documentului, conform reglementărilor în vigoare. 

De asemenea, în adeverinţă se va menţiona suprafaţa determinată pentru plată în cadrul schemei SAPS şi plăţii redistributive, dar şi faptul că beneficiarul nu face obiectul excluderilor de la plată la data emiterii acesteia, precum şi că acesta îndeplineşte condiţiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, în conformitate cu legislaţia în vigoare. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.