Evenimentul Zilei > Social > CENTURA CAPITALEI este BLOCATĂ. Sute de oameni au ieșit la PROTEST
CENTURA CAPITALEI este BLOCATĂ. Sute de oameni au ieșit la PROTEST

CENTURA CAPITALEI este BLOCATĂ. Sute de oameni au ieșit la PROTEST

Protest pe Centura Capitalei. Sute de oameni nemulțumiți de traficul infernal au ieșit în stradă pentru a cere construcția unui pasaj rutier.

Aproximativ 100 de persoane protestează, sâmbătă, pe șoseaua de Centură a Capitalei, la intersecția dintre șoseaua Berceni și Drumul Județean 401, acolo unde traficul rutier se desfășoară, zilnic, cu greutate în lipsa unui pasaj rutier. Oamenii condamnă nepăsarea autorităților față de problemă, scrie Ziare.com.

„Lipsa acestui pasaj provoacă un trafic infernal în fiecare zi. De ani de zile, Compania Națională de drumuri trebuia să construiască acest pasaj. Zilnic, traficul se desfășoară pe o bandă pe sens”, a declarat, Alexandru Vâlvoi, membru fondator al Asociației România Fără Gropi.

Manifestarea este organizată de asociația menționată și, potrivit membrului fondator, la protest se află aproximativ 100 de persoane. Vâlvoi mai spune că în zona respectivă există zilnic conflicte între șoferii prinși în trafic.

Alexandru Vâlvoi a mai subliniat că protestul de sâmbătă este unul declarat, tocmai pentru a nu îngreuna și mai mult circulația în zonă.

Reabilitarea Centurii Capitalei a fost subiect aprig de discuții între Primăria Capitalei și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).