Evenimentul ZileiSocialCelebrul vlogger Andy Popescu, săltat de jandarmi pentru că a făcut adunare în Piața Constituției! VIDEO

Celebrul vlogger Andy Popescu, săltat de jandarmi pentru că a făcut adunare în Piața Constituției! VIDEO

Celebrul vlogger Andy Popescu, săltat de jandarmi pentru că a făcut adunare în Piața Constituției! VIDEO
Cel mai celebru vlogger din România, săltat de jandarmi. Vloggerul  Andy Popescu a fost sancţionat de jandarmi  în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Cel mai celebru vlogger din România, săltat de jandarmi. Cunoscutul vlogger Andy Popescu a fost amendat de jandarmi cu suma de 1.200 de lei, vineri seară,

Cel mai celebru vlogger din România a fost sancționat de jandarmi

Incidentul s-a întâmplat în Piața Constituției din Capitală. Cei aflaţi acolo nu au respectat regulile de distanțare impuse de pandemie. Potrivit jandarmilor, Andy Popescu a devenit recalcitrant în momentul în care au intervenit.
Vloggerul a fost luat de braţ şi dus spre maşina poliţiei. Acolo, povesteşte Andy Popescu, a fost agresat verbal fără ca el să fi greşit cu ceva. Cel puţin asta a declarat el la un post de televiziune.
Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 22:00. Se pare că vloggerul și-a dat întâlnire cu mai mulți urmăritori de ai săi în Piața Constituției. Oamenii au venit, nu s-au respectat normele de distanțare socială, iar în momentul când forțele de ordine au inetervenit, vloggerul arefuzat să coopereze.

A refuzat cooperare cu colegii mei, care au atras atenția să se respecte măsurile de distanțare socială. A fost dus la mașină, nu reținuț. A și recunoscut ulterior că a adresat injurii colegilor mei.

Cel mai celebru vlogger din România, probleme cu poliţia

„O altă persoană a fost sancționată pentru că a refuzat vehement să poarte mască. Unele persoane profită de notoritate și ne îngreunează treaba pe care o avem de făcut de a proteja sănătatea oamenilor în această perioadă dificilă”, a declarat Alex Iacob, purtător de cuvânt al Jandarmeriei.

„Un bărbat, care a refuzat cooperarea cu jandarmii, a fost condus la autovehiculul Jandarmeriei pentru clarificarea situației, context în care a adresat injurii personalului nostru. Astfel, acestuia i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1200 de lei, pentru proferarea de injurii și tulburarea ordinii publice”, a anunțat Jandarmeria Capitalei.

Andy Popescu este un vlogger de pe Youtube, cu aproximativ  534.000 urmăritori. El și-a atras subscriberii datorită materialelor sale despre mașini. Fiind un mare pasionat în acest domeniu.

Accesează: