Evenimentul Zilei > Monden > Celebrul fotbalist român și-a răsfățat iubita cu o vacanță de vis. Unde și-au făcut de cap?
Celebrul fotbalist român și-a răsfățat iubita cu o vacanță de vis. Unde și-au făcut de cap?

Celebrul fotbalist român și-a răsfățat iubita cu o vacanță de vis. Unde și-au făcut de cap?

George Pușcaș și iubita, petrecere cu dans, artificii și șampanii în Grecia.

George Pușcaș, internaționalul vârf de lance din naționala lui Mirel Rădoi, se află în vacanță la Mykonos, Grecia. El petrece câteva zile libere alături de iubita lui, Fabiola, care atrage toate privirile. Ei sunt însoțiți de câțiva amici, printre care se află Ionuț Radu. Acesta este portarul celebrei naționale Under 21.

Fotbalistui a devenit maestru al dansului

George Pușcaș ia lecții de dans, alături de iubita lui. Deoarece acest lucru este o noutate pentru ei, au apelat la un profesionist. Acesta i-a învățat toate mișcările și toți pașii de dans. Același lucru l-a făcut anul trecut un alt fotbalist celebru, Mirel Rădoi, la Campionatul European, competițe unde românii au fost fost punctul de atracție. George Pușcăș avea să fie inclus în primul 11 al europeanului.

George și iubita lui învață rapid pașii. Zâmbetele largi , în special ale iubitei fotbalistului, demonstrează că cei doi au învățat pașii cei mai grei de pe ring. Distracția a început mai târziu, cu zeci de sticle de șampanie, cu artificii, muzică mai tare și steaguri tricolore. Băieții au făcut show, melodia aleasă fiind chiar imnul României.

Echipa națională de fotbal a României, clipe de glorie acum un an la Euro

Acest lucru a fost drept o rememorare a campionatului Euro care a avut acum un an. Atunci George Pușcăș și colegii lui uimeau lumea fotbalului prin eliminarea Angliei și Croației și remizau cu Franța. Apoi, tricolorii au pierdut greu în fața echipei Germaniei, după ce au condus cu 2-1 la pauză.

George Pușcaș a organizat o petrecere la Mykonos și în urmă cu un an. El atrăgea privirile pe terenul de fotbal la Euro, dar și în afara lui. Fabiola era superba iubită alături de care George își făcea apariția pentru prima dată. Cei doi au petrecut o vacanță de vis la Mykonos și le-a plăcut. Acesta este motivul pentru care în această vara au revenit tot acolo, potrivit cancan.ro..