După ce a fost acuzat de iubita lui că a abuzat-o, fotbalistul Andu Moise a petrecut 24 de ore în arest. Fostul jucător de la Politehnica Iași se află acum sub control judiciar.

În plângerea formulată de fosta sa iubită, aceasta îl acuză pe Andu Moise că a sechestrat-o și că i-a distrus telefonul mobil și laptopul. Fotbalistul a fost ridicat de polițiștii ieșeni și dus în arest pentru 24 de ore.

Pe data de 10 iunie, polițiștii au fost sesizați de fosta iubită a fotbalistului Andu Moise despre faptul că acesta ar fi sechestrat-o, i-ar fi distrus din bunuri și i-ar fi luat un card și o sumă de bani, scrie Spynews.

Cearta monstru cu fotbalistul Andu Moise ar fi avut loc pe 6 iunie, însă fata nu a luat legătura cu oamenii legii decât cu patru zile mai târziu.

Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, a declarat că polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lipsire ilegală de libertate. Andu Moise a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă în acest caz, potrivit BZI.

Joi, fotbalistul Andu Moise fotbalistul a fost plasat sub control judiciar pentru 30 de zile.

Format de Poli Iași, Andu Marian Moisi a apucat să joace la echipa din Copou un singur meci în Liga 1, în 2015, în jocul U Craiova – Iași 0-1.

Ulterior a fost împrumutat în Liga 2, la FC Caransebeș și mai apoi la Bucovina Pojorâta, pentru ca la Iași să revină pentru prima parte a sezonului 2017/2018, când a prins cinci apariții în prima ligă. Nu a rămas mult în lot, fiind cedat din nou în Liga 2, la Știința Miroslava.

După retrogradarea echipei de lângă Iași a ajuns la Național Sebiș, Bradul Borca, Ozana Târgu Neamț, iar la începutul acestui an a semnat cu Aerostar Bacău, echipă care a promovat în Liga 2 fiindcă era liderul Seriei 1 a Ligii 3, iar sezonul a fost încheiat din cauza pandemiei de COVID-19.