Evenimentul Zilei > Actualitate > Celebrul cântăreț din România era să moară! Ce au găsit medicii în corpul lui, la operație?
Celebrul cântăreț din România era să moară! Ce au găsit medicii în corpul lui, la operație?

Celebrul cântăreț din România era să moară! Ce au găsit medicii în corpul lui, la operație?

Cântărețul Laurențiu Duță, a fost la un pas de moarte. Medicii l-au operat de urgență pentru a-i scoate o bucată de plastic ce îi perfora esofagul.

Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud Est, a ajuns la Urgențe după ce a înghițit din greșeală o bucată dintr-o furculiță. S-a întâmplat în Pitești, acolo unde formația a avut un concert, în urmă cu două săptămâni.

O furculiță l-a trimis pe masa de operație pe Laurențiu Duță. Artistul a înghițit fără să vrea o bucată dintr-un tacâm de plastic, care a ajuns în esofag și i-a provocat o slabă hemoragie locală, scrie Libertatea.

Din cauza faptului că la spitalul județean din Pitești nu exista personal pentru intervenții endoscopice decât pe timpul zilei, Laurențiu Duță a fost transportat rapid la Spitalul Floreasca din București.

Artistul a fost primit tratament de specialitate pe loc, deoarece riscul de a face blocaj respirator, dar și inflamații și infecții, fiind foarte mare.

După intervenția medicilor, Duță a urmat un tratament cu antibiotice timp cinci zile, iar recuperarea a fost completă. Artistul a povestit pe Facebook întâmplarea.