În cadrul recomandărilor intitulate „Cel mai…”, scenografa Cristina Milea deschide seria de propuneri astăzi, de la ora 19 , într-o postare pe pagina de Facebook a Teatrului cu o selecție originală a celor mai frumoase locuri de vizitat online pentru publicul larg.

Din selecția Cristinei Milea fac parte un tur virtual al Aurorei Boreale, serialul Monty Python – de revăzut pe Netflix –, o expoziție de design organic și recomandarea de a nu pune avocado în sarmale.

Explicații

„Ne propunem să venim cât mai aproape de public tocmai prin intermediul accesului online la diferite resurse ale teatrului. Ne-am gândit ca seria Cel mai… să ofere ceva în plus pe lângă spectacolele din stagiune difuzate deja online, o serie de lecturi din literatura română contemporană și dezbaterile speciale”, a explicat Roxana Lăpădat, director artistic Teatrelli.

Despre ce este vorba mai exact?

„Despre posibilitatea ca publicul să se simtă mai aproape de artiști și atunci când nu sunt în sala de spectacol, unde se petrece chimia, și, iată, de ce nu, de a-i și cunoaște mai bine prin intermediul recomandărilor pe care le fac, nu doar pe cei pe care îi văd pe scenă, ci și pe ceilalți creatori care stau în spatele a ceea ce se numește magia teatrului”, a detaliat Roxana Lăpădat.

dav

Nominalizare

Fiecare selecție este însoțită de link-uri și trimiteri directe, astfel încât publicul să poată avea acces la recomandări cu ușurință. Recomandările vor fi postate pe pagina de Facebook Teatrelli, precum și pe Instagram în fiecare săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică, în diferite formate.

Cine este Cristina Milea

Cristina Milea semnează scenografia spectacolului „Urban GIF Show”. Anul acesta a fost nominalizată la premiile UNITER pentru cea mai bună scenografie pentru spectacolul „Legături primejdioase” de la Teatrul Mic. Site oficial: https://www.cristinamilea.ro