Cele mai frumoase plaje din Asia, alese de turiști. Indonezia este pe primul loc

Cele mai frumoase plaje din Asia, alese de turiști. Indonezia este pe primul loc Sursa foto: Dreamstime

Plajele din Asia sunt ofertante pentru toate tipurile de turiști. De la cei care preferă să stea toată ziua pe plajă până la cei care sunt pasionați de sporturi acvatice, Asia oferă de toate. Premiile Travelers’ Choice Best arată că pe locul 6 în acest top este My Khe Beach din Vietnam.

Aceasta bifează toate căsuțele atunci când îți dorești o zi relaxantă pe plajă: nisip pudrat-moale, surf blând, cocotieri care se legănă în briză. Când sunteți gata să luați lucrurile la un nivel superior, puteți face surfing sau să explorați recifele de corali.

Plaja este mare și rar devine aglomerată, așa că este ușor să prindeți un șezlong - complet cu o umbrelă - și să vă relaxați pentru o zi. Pe locul 5 se află tot o plajă din Vietnam, An Bang Beach. Aceasta uimește cu nisipul alb, cerul albastru, priveliști uimitoare.

Plaje pentru turiști familiști

Plaja este așezată pe un fundal verde luxuriant și găzduiește un recif de corali, ceea ce o face un loc perfect pentru înot și snorkeling. Căutătorii de senzații tari pot merge cu parapanta, schi jet și body surfing în apele albastre reci. Pe locul 4, se află Nai Harn din Thailanda. Plaja are ape calde, copaci care se legănă ușor în briză plaja și este perfectă pentru familiști.

Ne puteți urmări și pe Google News

Are zone separate pentru diferite activități - de la surfing la plajă - plus o mulțime de restaurante în apropiere. Pe locul 3 se află plaja Haeundae din Coreea de Sud. Această locație este cunoscută pentru priveliștile sale pitorești, nisipul moale și apele calme.

Este un loc grozav pentru înot și sporturi acvatice, iar atmosfera sa plină de viață îi adaugă farmecul. Iarna este și un festival anual de lumini.

Apropiații lui Putin nu țin seama de sancțiuni. Sursa foto: Dreamstime

Sursa foto: Dreamstime

Thailanda și Indonezia pe primele locuri

Pe locul doi se află Banana Beach din Thailanda. Aici veți găsi ape turcoaz, puteți face snorkeling și puteți să vedeți recife de corali. De altfel, în această zonă puteți încerca și renumitul masaj thailandez. Pe primul loc este Plaja Kelingking, Indonezia care uimește cu formațiunile sale uimitoare de stânci.

Este ușor de accesat și are parcare amplă, dar păstrează totuși o atmosferă retrasă și relaxată. Apa limpede este perfectă pentru snorkeling și explorarea vieții subacvatice, iar apusurile de soare merită cu adevărat fotografii.