Apple este un brand care mizează pe originalitate. De aceea, Apple are propriul sistem de operare, iOS (pentru iPhone) și macOS ( pentru laptopuri).

În acest articol îți vom prezenta cele mai bune produse de la Apple, laptopuri și telefoane. Aceste produse au cel mai bun raport calitate preț.

1. Apple iPhone XS Max

Deși nu este ultimul model apărut pe piață, iPhone XS Max rămâne cel mai bun telefon produs de Apple, în ceea ce privește raportul calitate preț. Ecranul de 6.5 inch este potrivit pentru cei care își doresc să vizioneze seriale în drum spre birou, sau chiar să prezinte diferite notițe la o ședință.

Telefonul beneficiază de tehnologia Super Retina, o tehnologie patentată de Apple prin care imaginea este una mult mai clară și cu un contrast puternic, dar care nu afectează privirea utilizatorului.

Dezavantajul telefonului este spațiul limitate de stocare, de 64GB. Telefonul poate fi achiziționat la prețul de 4500 de lei .

2. Apple MacBook Pro 15 Retina

Următorul produs pe lista noastră este un laptop performant produs de Apple. Acest MacBook Pro are un ecran cu diagonala de 15 inch, model perfect pentru cei care își doresc un laptop cât mai portabil.

Și acest produs beneficiază de tehnologia Retina . Procesorul acestui laptop este Intel Core i7 și are o memorie de 16 GB RAM. Aceste specificații ajută laptopul să nu se blocheze atunci când este suprasolicitat.

Autonomia bateriei este unul din punctele forte ale laptopurilor de la Apple. Acestea pot să reziste până la 9 ore fără să aibă nevoie de încărcare. Astfel, îți poți uita încărcătorul acasă când pleci la muncă și să încarci laptopul abia când ajungi acasă.
Acest produs poate fi achiziționat la prețul de 11000 de lei. Deși este un preț foarte mare, performanțele laptopului se ridică la acest nivel.

3. Apple iPhone 8

Deși acest model este de ceva timp pe piață, el rămâne unul dintre cele mai performante din gama Apple. De asemenea, prețul este mai scăzut, nefiind ultimul produs lansat pe piață. Pentru 2900 de lei poți cumpăra acest telefon cu memorie de 64 GB.

Dacă optezi pentru mai multă memorie, prețul telefonului poate ajunge la 3500 pentru memorie de 256 GB. La fel ca produsele anterioare, acest telefon are tehnologia Retina, fiind primul model de telefon din gama Apple la care a fost introdusă această tehnologie.

Sistemul de operare (iOS) eficient și design-ul consacrat fac din acest telefon unul foarte performant și eficient. Încărcarea wireless este un alt beneficiu apreciat de utilizatorii, iPhone 8 fiind primul model care are această opțiune.

Acestea sunt top 3 produse pe care merită să le achiziționezi de la brandul Apple. Deși prețurile sunt destul de piperare și performanța produselor este foarte bună. Astfel, prețul este justificat atunci când produsul este la acest nivel.

Design-ul produselor Apple este un alt beneficiu pentru care tot mai multe persoane achiziționează aceste electronice.