Evenimentul Zilei > Actualitate > Cele mai BOLNAVE tehnici antrenament MILITAR din lume. NICI în RAMBO nu ai văzut aşa ceva
Cele mai BOLNAVE tehnici antrenament MILITAR din lume. NICI în RAMBO nu ai văzut aşa ceva

Cele mai BOLNAVE tehnici antrenament MILITAR din lume. NICI în RAMBO nu ai văzut aşa ceva

Antrenamentul militar este un lucru extreme de intens, care presupune disciplinp, precizie şi curaj. Soldaţii care se antrenează în China duc acest ideal la un nou nivel. Unul dintre exerciţiile pe care le practică la antrenamente este jocul numit “cartoful fierbinte”, care include o grenadă.

Clipul arată cum trupele chineze din Hong Kong îşi pasează o grenadă de la un soldat la altul până când unul dintre ei o aruncă într-o gaură. Soldaţii fug imediat înainte să explodeze, acoperindu-şi capetele pentru a se proteja de explozie.

În Rusia, forţele speciale se antrenează încasând glonţuri.

Ideea din spatele acestui antrenament extrem este de a pregăti soldaţii tragă cu arma imediat ce au fost împuşcaţi.

Această fotografie arată cum un soldat sare prin cercuri de foc în China. Superiorul său a spus că această sarcină periculoasă îi va da acelaşi sentiment de adrenalină pe care i-l dă câmpul de luptă.

Un alt antrenament extrem este statul sub apă rece cu mâinile şi picioarele legate. Soldaţii trebui să facă unele exerciţii sub apă, care include plutitul şi săritul de douzeci de ori fără să atingă podeaua.

Tot în China, soldaţii sunt puşi să spargă cu capul cărămizi, însă această practică a fost abandonată pentru că nu este eficientă şi presupune prea mult timp.

Beau sânge de cobra. După ce au fost învăţaţi să omoare şerpi veninoşi, soldaţii tailandezi sunt încurajaţi să bea sânge de cobra.

Exerciţiul de 11 zile, numit Cobra Gold 2014, include aproape 13.000 de soldaţi din Tailanda, SUA, Singapore, Indonezia, Japonia,  Coreea de Sud şi Malaezia.