Un publicist veteran de la Hollywood a spus adevărul despre romantismul fictiv al celebrităților. Jack Ketsoyan (în imagine), a declarat pentru The Quicky  că multe relații  sunt de fapt organizate pentru a genera în jurul vedetei o imagine deosebită doar că de multe ori este una falsă. Chiar Jack recunoaște că a aranjat două relații în timpul carierei sale pentru a ajuta vedetele respective.
El a susținut că o celebritate mare de sex feminin a semnat un astfel de “love contract”. Jack a declarat că romantismul fals este o modalitate utilă de a distrage publicul de titluri negative despre vedetele în cauză. El a lucrat anterior pentru agenția PMK-BNC, care o reprezintă Jennifer Lopez – şi a explicat că “relațiile false sunt  folosite pentru a acoperi faptul, de exemplu, dacă un actor popular este  homosexual sau are alte lucruri de ascuns” şi  “vindem o imagine falsă aranjând aceste contracte”.
Hollywoodul este un oraș foarte mic si oamenii vorbesc
În timp ce celebritățile sunt în mod evident reticente când vine vorba despre  relații false, Steve-O  și-a revendicat aranjamentul cu Nicole Richie în 2006, spunând că a fost doar pentru publicitate.   În 2013, Amy Willerton a susținut că Joey Essex  i-a cerut să accepte un “love contract” cu el în timp ce erau concurenți la “Sunt o celebritate … Scoate-mă de aici!
Jessika Power și Nick Furphy au fost acuzați de relaţia lor falsă pentru publicitate. Cu toate acestea, Jessika insistă cu povestea lor autentică, spunând săptămâna trecută pentru Daily Mail Australia: “M-am săturat să mă apăr … Sunt foarte fericită cu Nick, este o persoană grozavă”.