Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel puţin 4 COPII s-au înecat în APELE EUFRATULUI, încercând să scape din IADUL JIHADIST
Cel puţin 4 COPII s-au înecat în APELE EUFRATULUI, încercând să scape din IADUL JIHADIST

Cel puţin 4 COPII s-au înecat în APELE EUFRATULUI, încercând să scape din IADUL JIHADIST

Cel puţin patru copii s-au încecat, încercând să scape din oraşul controlat de jihadişti, Fallujah. Soldaţii irakieni au securizat un cartier în zona de sud a oraşului pentru a pregăti un asalt asupra „fortăreţei” teroriste.

Din cauza conflictelor dintre terorişti şi forţele guvernamentale irakiene, familiile civile încearcă să fugă din oraş şi din ţară, însă, din nefericire, mulţi dintre ei sfârşesc tragic înainte de a ajunge în regiuni mai sigure.

Shakir al Essawi, liderul provinciei din care face parte şi oraşul Fallujah a declarat că din apele Eufratului, deocamdată, au fost scoase trupurile neînsufleţite ale unei femei, un bătrân şi doi copii. 

Medicii de la spitalul al-Amariya din Bagdad au declarat că bilanţul victimelor se ridică la 18, dintre care sunt 7 copii şi 3 femei.

„Au încercat să scape, dar au fost înghiţiţi de apele fluviului. Spaima este atât de mare încât nu se mai gândesc la siguranţă, ci cum să scape din acest iad cât mai repede. Folosesc orice mijloc care i-ar putea elibera: frigidere goale, dulapuri sau butoaie.”, a declarat doctorul Mohammad al-Isawi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: