Viitorul lui Meghan și Harry în afara Familiei Regale dincolo de 31 martie nu pare să  fie chiar aşa de incert. Deocamdată se ştie clar că cei doi s-au stabilit la Los Angeles şi că nu va mai folosi titlurile de Duci de Sussex.

Cu toate acestea, vorbind la BBC Daily Business, un expert financiar a dezvăluit câteva date care nu au fost până acum comentate de nimeni, şi anume că cei doi ar putea deveni ambasadori pentru Marea Britanie.

În opinia lui David Haigh, ieșirea lor din Casa Regală nu este chiar aşa întâmplătoare, şi va fi gestionată fără probleme, iar cei doi ar putea deveni ambasadori pentru Marea Britanie.

El a spus: „Palatul se gândește serios la asta, este posibil, în special în SUA și în alte părți ale lumii, ca ei să poată fi de fapt ambasadorii cei mai buni pentru Marea Britanie”.

Cu alte cuvinte a fost o strategie bine pusă la punct pentru că niciodată un memebru important al Casei Regale nu a fost şi nici nu va fi abandontat, în special Harry care este şi nepotul preferat al Reginei Elisabeta a II-a.