Evenimentul Zilei > Economie > CEL MAI MARE premiu câștigat la loteria BONURILOR! VEZI când se organizează următoarea extragere
CEL MAI MARE premiu câștigat la loteria BONURILOR! VEZI când se organizează următoarea extragere

CEL MAI MARE premiu câștigat la loteria BONURILOR! VEZI când se organizează următoarea extragere

Ministerul Finanțelor Publice a anunțat că a primit patru cereri de revendicare a premiilor la extragerea Loteriei bonurilor fiscale din luna iunie.

Plafonul maxim de câștigători stabilit de lege era de 100. 

În urma extragerii au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 1 iunie, având valoarea de 509 lei. 

Existând odar patru câștigători, valoarea unui premiu, rezultată ca urmare a împărțirii fondului lunar de premiere, de 1.000.000 lei, la numărul total al bonurilor fiscale câștigătoare revendicate, este de 250.000 lei. 

Acest venit care se impozitează cu o cota de 16%, și este cel mai mare câștig obținut până acum la loteria bonurilor. 

Lista cu cele patru bonuri câștigătoare este publicată pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice la următorul link:http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/listacistigatori19iulie2015.pdf.
Ministerul Finanțelor Publice va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu în data de 17 octombrie 2015, după verificarea prealabila de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală, a autenticității și realității bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor.

Duminică, 20 septembrie , va fi organizată extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 — 31 august 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară va fi 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.