Evenimentul Zilei > Monden > Ceaușescu și comunismul încă fac rating la TV
Ceaușescu și comunismul încă fac rating la TV

Ceaușescu și comunismul încă fac rating la TV

Emisiunile despre trecut par să aibă încă mare succes pentru publicul românesc, mai ales în contextul împlinirii a 30 de ani de la evenimentele din 1989.

Pro TV a dat lovitura cu „După 30 de ani”, emisiune care a depășit cu un punct de rating jurnalul postului, ajungând la 11,8, față de 10,8 puncte Știrile Pro RV. „Visuri la cheie” și „Ce spun românii”, tot ale Pro TV au ocupat următoarele locuri în clasament, cu 9, respectiv 7,7 puncte de rating.

Principalul competitor pe piața televiziunilor generaliste, Antena 1, cu rubrica Meteo din Observatorul de seară (7,6%), urmată de campania Ajut Eu (7,4%).

Kanal D a intrat în topuri cu un episod al serialului Gulperi, care a strâns 6,7 puncte de rating, și cu știrile despre vreme din principalul jurnal de seară.

Avocatul soților Ceaușescu le-a adus celor de la Antena 3 o poziție bună, cu un maxim de 4,3 puncte de rating.

România TV a făcut performanță cu „România la raport” (3,5%) și „Economica express” (3,4%), iar emisiunea de dezvăluiri despre moartea lui Cornel Galeș a avut 3,1 puncte de rating.

Meciul CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe, difuzat de Digisport 1, a strâns în fața televizoarelor 3,3% din publicul televiziunilor.