Evenimentul Zilei > Actualitate > La 12 ani se ceartă cu părinţii, ia un avion spre Bali şi ce-a urmat este de poveste
La 12 ani se ceartă cu părinţii, ia un avion spre Bali şi ce-a urmat este de poveste

La 12 ani se ceartă cu părinţii, ia un avion spre Bali şi ce-a urmat este de poveste

S-a certat cu părinţii, a furat cardul de credit al mamei sale şi a plecat din Australia spre Bali, unde a petrecut boiereşte patru nopţi într-un hotel de lux tocând banii pe cele mai extravagante mofturi.

Aceasta este aventura în care s-a avântat un băiat de 12 ani, care, ca şi mulţi alţii de vârsta lui a avut câtvea contre cu mama şi tatăl său. Ştirea a fost relatată de media locale şi de Daily Mail.

''Am rămas şocaţi, nimic nu va reuşi să explice cum ne-am simţit când am aflat că fiul nostru a plecat'', a spus mama Emma ziarului ''Current Affair''. Înainte de a se îmbarca pentru a pleca în aventură, Drew – un nume inventat – s-a documentat, căutând o companie aeriană care să permită tinerilor ca el să călătorească fără consimţământul scris al părinţilor. Odată găsită cea potrivită, şi-a rezervat zborul cel mai economic, a furat paşaportul unei rude, a făcut check-in cu anticipaţie şi dus a fost.

''Nimeni nu m-a întrebat de ce sunt singur – a comentat el -. Mă întrebau doar despre cartea mea de identitate pentru a se asigura că am mai mult de 12 ani''. Odată sosit în Bali, a închiriat o bicicletă, a ajuns la hotel, spunând celor de la recepţie că sora lui va sosi imediat. A petrecut astfel patru zile în acel hotel de 4 stele. Între timp, mama sa  a făcut sesizare autorităţilor anunţând dispariţia sa. Cu siguranţă, nu-şi imagina că fiul său se desfăta într-un hotel de lux, la sute de kilometri de casă.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: