Evenimentul Zilei > Actualitate > Ca la uşa cortului. Preda către Sârbu: V-aţi băgat toată familia în politică. Sârbu: Nu sunteţi potent!
Ca la uşa cortului. Preda către Sârbu: V-aţi băgat toată familia în politică. Sârbu: Nu sunteţi potent!

Ca la uşa cortului. Preda către Sârbu: V-aţi băgat toată familia în politică. Sârbu: Nu sunteţi potent!

Se anunţă o campanie nebună. Crin Antonescu a vorbit despre "imbecilii" care i-ar fi jignit electoratul, Ponta l-a făcut pe Cezar Preda idiot şi balul continuă. De data aceasta în studioul România TV, unde, molipsiţi probabil de prezenţa aproape continuă a lui Gigi Becali în acest spaţiu, şi alţi politicieni au scăpat frâiele.

Protagoniştii au fost prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda şi vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu, socrul premierului Victor Ponta. Cearta s-a încins, conform rtv.net, când Preda a categorisit-o pe Cristiana Anghel "doamna pe care a recuperat-o Dan Voiculescu". Ilie Sârbu a sărit în ajutorul învăţătoarei care a făcut greva foamei în 2010 şi care acum candidează din partea PC la un post de senator în Dolj.
"Nu puteţi să ignoraţi dvs un caz ca al doamnei Anghel", a sărit Sârbu. "Din start aţi jignit-o pe doamna Anghel spunând că nu ştiţi cine e, că nu vă interesează. Din turnul dvs. de fildeş nu vă interesează nimic. Aveţi dispreţ pentru oameni. E un caz care s-a apropiat de moarte şi dvs nu v-a păsat. Aţi stat la Bruxelles în hoteluri de lux şi dânsa a stat în spital, la un pas de moarte..."

"Acesta este un atac la persoană… V-aţi introdus toată familia în politică şi aţi tras sfori ca ginerele dvs. să...", a contracarat Preda. "Pe dvs v-a adus Băsescu în politică. N-aţi fi fost în stare să ajungeţi în politică. Dvs în politică nu sunteţi potent, nu aveţi putere", l-a întrerupt Sârbu, atins în onoarea lui de familist.
Poporul român, în luptă cu limba română

Preda a continuat: "Pot să spun ceva? Sau sunteţi stăpân pentru că sunteţi rudă cu primul ministru şi credeţi că trebuie să închideţi gura la toată lumea. (…) Este inacceptabil ca alianţa agramaţilor… Vă cer să fiţi de acord ca trebuie să avem grija de limba română." Prim-vicepreşedintele PDL o taxa astfel şi pe Cristiana Anghel care, anterior, declarase despre Elena Udrea că şi-a luat "plovăr".

"Am stâlcit un cuvânt, eu nu am agramat poporul român aşa cum a făcut partidul domniei sale", a declarat aceasta. "Nu există verbul a agrama. Căutaţi în dicţionar să vedeţi că nu există", a sărit Preda. "Ce reprezentaţi dvs la Bruxelles: limba română sau poporul român?", i-a dat învăţătoarea o replică, în viziunea ei, devastatoare.
O Salvare pentru Monica Tatoiu
Ceva mai devreme, tot la România TV, social-democratul Codrin Ştefănescu se lua bărbăteşte la trântă cu Monica Tatoiu. Cearta a pornit de la suspendarea lui Traian Băsescu. "Dacă vă enervaţi iarăşi, vă dau o pastilă", i-a spus Ştefănescu Monicăi Tatoiu. Ulterior, o grimasă a acesteia către Codrin Ştefănescu i-a oferit pesedistului o nouă ocazie de a demonstra cât de spiritual este: "Dar urât vă strâmbaţi, doamna Tatoiu, dar urât vă strâmbaţi. Sunaţi la 112 că e nevoie de o salvare în emisiune… Ne facem datoria să vă protejăm că poate leşinaţi aici în emisiune", a spus el.
CITIŢI ŞI:

  • Învăţătoarea care a făcut greva foamei se bate cu Antonie Solomon pe o un scaun de senator. Cum A CONVINS-O VOICULESCU să candideze
  • Crin Antonescu JIGNEŞTE din nou: cei care au o altă părere decât el sunt „IMBECILI” | SONDAJ
  • SCANDALOS nivelul la care au ajuns politicienii. Despre cine a spus Ponta: „E UN IDIOT!”
  • CEZAR PREDA: "O provoc pe doamna Ponta să iasă în public şi să spună dacă fiul dumneaei a minţit"
  • Gigi Becali, atac din EVUL MEDIU: „Eu nu discut cu femeile. Discut numai cu bărbaţii. Să vorbească femeile între ele acolo”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: