Claudia Ochoa Felix din Mexic duce o viața de milionar, având chiar și garzi de corp. Acestea nu o apara de fanii înfocați, ci de asasini. În fruntea gruparii Los Antrax, femeia s-a facut remarcata mai ales prin formele apetisante. Postează des poze cu ea pe diferite rețele de socializare și are milioane de fani în întreaga lume, unii supranumind-o „Kim Kardashian criminală” – deoarece se consideră că seamănă cu celebra starletă americană.  

Au bombardat

Se spune că în faţa brunetei cu forme rubensiene nu mai suflă nimeni în front. Gruparea Los Antrax este responsabilă de sute de crime sângeroase şi  afaceri mai mult decât oneroase cu droguri. În timp ce serviciile de informații americane sunt în alertă în ceea ce o priveşte pe Claudia şi gruparea, „Kim Kardashian criminală” îşi face poze „de fiţe”, dovedind, cum notează, fără perdea, unele dintre tabloide „că o doare ăn fundul mare că e căutată pentru
 crime, droguri şi violenţă”. Potrivit unui raport, fotografiile cu ea au  bombardat media mondenă din SUA, ba chiar ea a dat şi un interviu televizat!