Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai PERICULOASĂ femeie din lume: Fata cu FUNDUL MARE din crima organizată MEXICANĂ | GALERIE FOTO
Cea mai PERICULOASĂ femeie din lume: Fata cu FUNDUL MARE din crima organizată MEXICANĂ | GALERIE FOTO

Cea mai PERICULOASĂ femeie din lume: Fata cu FUNDUL MARE din crima organizată MEXICANĂ | GALERIE FOTO

Nu a lucrat niciodată nici măcar o zi. Dar „lucrează” din plin pe frontul crimei organizate. Este considerata cea mai periculoasă femeie din lume, căci este liderul unei grupari criminale vestită în întreaga lume.

Claudia Ochoa Felix din Mexic duce o viața de milionar, având chiar și garzi de corp. Acestea nu o apara de fanii înfocați, ci de asasini. În fruntea gruparii Los Antrax, femeia s-a facut remarcata mai ales prin formele apetisante. Postează des poze cu ea pe diferite rețele de socializare și are milioane de fani în întreaga lume, unii supranumind-o „Kim Kardashian criminală” – deoarece se consideră că seamănă cu celebra starletă americană.  

Au bombardat

Se spune că în faţa brunetei cu forme rubensiene nu mai suflă nimeni în front. Gruparea Los Antrax este responsabilă de sute de crime sângeroase şi  afaceri mai mult decât oneroase cu droguri. În timp ce serviciile de informații americane sunt în alertă în ceea ce o priveşte pe Claudia şi gruparea, „Kim Kardashian criminală” îşi face poze „de fiţe”, dovedind, cum notează, fără perdea, unele dintre tabloide „că o doare ăn fundul mare că e căutată pentru
 crime, droguri şi violenţă”. Potrivit unui raport, fotografiile cu ea au  bombardat media mondenă din SUA, ba chiar ea a dat şi un interviu televizat!

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.