În colaborare cu un important blog muzical din Marea Britanie, “Humming Frequencies“, timișoreanul Daniel Dorobanțu a produs albumul colectiv “Evoke Vastness”. Acesta va fi lansat la liber de Anul Nou, în cadrul unui eveniment inedit în mediul online, care va oferi neîntrerupt, timp de trei zile, un vast regal de muzică și prilejuri de mirare.

Compilația reunește peste 25 de artiști din toate colțurile lumii, din Azerbaidjan până în Austria și diverse genuri, de la space la post-rock.

„Ești invitat să te relaxezi, să inchizi ochii și să te pregătești pentru o călătorie uluitoare, care poate dura de la secunde la eoni, la răscrucea dintre 2016 și 2017. Timp de trei zile, orbitezi într-o galaxie muzicală fabuloasă. Pătrunzi într-un sistem solar care se învarte în jurul lansării unui album, dar în care s-au aliniat și lucrări digitale și de video-art, concerte live care trec ca niște comete, DJ sets și jocuri de artificii de proporții cosmice. Tot acest maraton audio-vizual spectacular e împărtășit publicului de către un colectiv de pionieri galactici. Misiunea lor: să evoce și să celebreze măreția universului prin artă”, mai arată organizatorii.

 

Te-ar putea interesa și: