Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai mare cutiuță muzicală, pe mâna copiilor
Cea mai mare cutiuță muzicală, pe mâna copiilor

Cea mai mare cutiuță muzicală, pe mâna copiilor

BUCUREŞTI. Un hibrid între o cutie muzicală mecanică și una digitală, obiectul reprezintă o inovație la nivel de concept și producție: la exterior arată ca o cutie muzicală clasică, prevăzută cu o manivelă ce trebuie învârtită manual pentru a funcționa, iar sunetele sunt generate electronic.

Aceasta este descrierea celei mai mari cutiuțe muzicale interactive din lume, care este expusă la Băneasa Shopping City, pentru a le face copiilor cunoștință cu muzica lui George Enescu. Sunetele reproduse au la bază note muzicale din Rapsodia Română.

La Casa Universitarilor, din strada Dionisie Lupu nr. 46, între 5 și 6 septembrie, se desfășoară Bounty Fair, târgul artiștior și artizanilor români. În program sunt incluse și ateliere de creație, dar și o sesiune de relaxare în pădurice.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.