Jessica Mulroney, cea mai bună prietenă a ducesei de Susex, este sub ţinta nemiloasă a criticilor după ce a ameninţat o blogheriţă afro-americană, Sasha Exter.

Cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, Jessica Mulroney, stilistă şi vedetă de televiziune, a fost în centrul unei chestiuni controversate de când a atacat public o influenceră de modă, Sasha Exter. Aceasta a publicat un video în care o criticat-o Jessica Mulroney fiindcă nu s-a implicat suficient pentru comunitatea afro.

Replica stilistei a deranjat

Un punct de vedere care a deranjat partea interesată, deoarece stilista a atacat la rându-i pe Sasha Exter, demonstrând în acest fel „comportamente problematice şi erori care au provocat ameninţări scrise miercuri 3 iunie”, potrivit cuvintelor influencerei dintr-un video publicat pe Instagram. Sasha Exter merge şi mai departe, arătând un mesaj privat pe reţelele de socializare în care Jessica Mulroney anunţă ca a făcut o reclamaţie pentru observaţii defăimătoare.

Canalul Tv canadian CTV a anunţat întreruperea emisiunii

În alte circumstanţe, cazul s-ar fi putut încheia rapid, dar într-un context atât de tensionat, fiindcă protestele Black Lives Matter continuă să stârnească dezbaterea publică dar şi pe străzile americane, partenerii lui Jessica Mulroney, au decis s-o abandoneze. Postul de televiziune canadian a anunţat că programul său „I Do, Redo”, va fi eliminat şi compania Hudson’s Bay, cu care a colaborat ca stilistă, întrerupe colaborarea cu ea, în ciuda unei scuze în care se angajează să fie un partener mai bun şi că va pune conturile sale la dispoziţia liderilor şi activiştilor afro-americani.

„Colaboratorii noştri trebuie să reflecteze asupra brandului nostru, la exclusivitatea, egalitatea şi respectul pentru toţi”, se arată într-o declaraţie pe social-media.

Netflix, cel care difuzează noul show al vedetei, încă n-a dat niciun răspuns, iar Meghan Markle, care a vorbit recent pentru a protesta împotriva morţii lui George Floyd de către poliţie, n-a făcut niciun comentariu în legătură cu cea mai bună prietenă a sa, potrivit celor relatate de 20 Minutes.