Evenimentul Zilei > Sport > Cea mai așteptată veste din lumea tenisului! Cine a fost desemnată sportiva anului? Toată lumea a felicitat-o
Cea mai așteptată veste din lumea tenisului! Cine a fost desemnată sportiva anului? Toată lumea a felicitat-o

Cea mai așteptată veste din lumea tenisului! Cine a fost desemnată sportiva anului? Toată lumea a felicitat-o

Cea mai populară tenismenă și-a uimit fanii. Emma Răducanu a fost desemnată sportiva anului la British Sports Awards. Internauții i-au trimis o mulțime de cuvinte de laudă.

În ultime vreme, lumea sportului se laudă cu o mulțime de campioni care aduc rezultate incredibile.

Emma Răducanu a fost desemnată sportiva anului la British Sports Awards. Campioana de la US Open, Emma Răducanu, Adam Peaty, înotător medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, şi echipa masculină de fotbal a Angliei sunt marii câştigători ai ediţiei 2021 a SJA British Sports Awards, sponsorizată de Loteria Naţională.

Emma Răducanu, cea mai mare mândrie

Emma Răducanu a ajuns una dintre cele mai tinere legende din lumea tenisului. Vedeta are parte de o mulțime de victorii, iar adolescentele o văd ca pe un model demn de urmat. Pe lângă cel mai important titlu, sportiva a mai primit şi „Trofeul Peter Wilson” pentru „Cel mai bun debutant internaţional”.

Tânăra a devenit foarte apreciată în toată lumea după reușita de la US Open. La doar 19 ani, a ajuns prima britanică care a câștigat un trofeu de simplu de Grand Slam în ultimii 44 de ani.

Legenda tenisului a fost extrem de apreciată pe rețelele de socializare după ce s-a aflat marea veste, iar cei mai mari jurnaliști britanici au declarat că triumful Emmei Răducanu la Flushing Meadows este o reușită unică în lumea sportului.

sursă: agerpres

Emma nu a putut ajunge la gala, dar a transmis un mesaj foarte emoționant prin care a mulțumit tututor persoanelor care i-au dat putere să ajungă unde și-a propus.

„Este o onoare să primesc un premiu atât de important care a avut câţiva câştigători incredibili în trecut, aşa că a face parte dintre aceştia este o realizare cu adevărat incredibilă. A fost un an cu adevărat nebunesc şi o călătorie atât de grozavă şi aştept cu nerăbdare ceea ce urmează.”, a declarat Emma Răducanu în discursul său.

„Tot ceea ce mi s-a întâmplat în acest sezon a fost o mare surpriză pentru mine. Ştiu că sunt mulţi oameni care se uită la ceea ce fac sau nu fac, dar sunt conştientă că tot ce trebuie să fac este să rămân concentrată şi să mă îmbrăţişez pentru a avea încredere în oameni”, a spus Emma Răducanu, potrivit România TV.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: