Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > Ce urmărește Papa cu scandalul „uniunilor civile homosexuale”? – Să-l dărâme pe Trump!
Ce urmărește Papa cu scandalul „uniunilor civile homosexuale”? – Să-l dărâme pe Trump!

Ce urmărește Papa cu scandalul „uniunilor civile homosexuale”? – Să-l dărâme pe Trump!

Declarația papală a aruncat lumea catolică în stupoare și confuzie. Dar Papa nu se sinchisește de asta. Pentru el, chestiuni ca doctrina, morala sau spiritualitate sunt doar unelte pentru un scop întotdeauna și exclusiv politic.

Un editorial excepțional de Antonio Socci publicat în Libero, pe care l-am tradus pentru cititorii Evenimentului zilei.

Chiar în acest weekend, Papa Francisc a anunțat numirea a 13 cardinali (dintre care 9 electori). Toți sunt ultra-bergoglieni.

Anunțul grăbit, chiar în ajunul alegerilor americane, este semnificativ: Trump are o dinamică puternică și Vaticanul bergoglian se teme foarte tare că va fi reales.

Begoglio, împreună cu tot sistemul globalist, i-a declarat război lui Trump. Dacă Trump câștigă, atunci acest pontificat, aflat deja în cădere puternică, va fi terminat, pentru că s-a zdrobit singur în China și a fost total discreditat.

În filmul de propagandă pro-Biden de care vorbesc în acest articol, la sfârșit, cardinalul Tagle este prezentat drept cel pe care Bergoglio și-l dorește ca succesor.

Totul este explicit. Numind acum cei 9 cardinali electori, Bergoglio vrea să se asigure în privința rezultatului viitorul conclav.

Filmul documentar „Francesco” a provocat reacții enorme, din cauza DA-ului papal pentru uniunile civile ale cuplurilor homosexuale. Dar este acesta scopul principal al filmului?

Nu tocmai. Este cu siguranță intenția Vaticanului de a acorda acestui produs cea mai mare importanță posibilă.

Într-adevăr, miercurea trecută, chiar înaintea audienței sale generale, Papa Bergoglio l-a primit – în mijlocul a numeroși fotografi – pe regizorul filmului, Evgheni Afineevski, și pe colaboratorii acestuia, „dând astfel binecuvântarea muncii lor”, scria Il Fatto Quotidiano, într-o atmosferă de asemenea familiaritate, încât papa argentinian i-a oferit lui Afineevski o felie de tort, dat fiind că era ziua lui.

Apoi, a doua zi, a urmat prezentarea documentarului apologetic la Festivalul de Film de la Roma, al cărui director este Antonio Monda, fratele editorului Osservatore Romano, Andrea Monda (de asemenea prezent), și premiera filmului în grădinile Vaticanului, unde Afineevski a primit trofeul „Kineo Movie pentru Humanity Award”, acordat celor care promovează temele sociale și umanitare.

Dar care este obiectivul urmărit cu adevărat? Cel mai evident este de auto-elogiere: papa Bergoglio este însetat de popularitate și de faimă mondială, mai ales acum, când pontificatul său e în declin și – potrivit propriilor săi partizani – s-a împotmolit total (de ajuns să amintim Sinodul Amazonian și Sinodul German).

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Invitatii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: