Evenimentul Zilei > Politica > Ce surprize i-au făcut prietenii lui Marcel Ciolacu, după ce i-au ieșit banii din buzunar
Ce surprize i-au făcut prietenii lui Marcel Ciolacu, după ce i-au ieșit banii din buzunar

Ce surprize i-au făcut prietenii lui Marcel Ciolacu, după ce i-au ieșit banii din buzunar

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că a primit foarte multe portofele de la prieteni, după momentul în care i-au ieşit banii din sacou într-o conferinţă de presă. Ciolacu afirmă că nu are niciodată mai mult de 200 – 300 de lei cash la el, iar în rest achită cu cardul.

Marcel Ciolacu a vorbit despre momentul în care i-au ieşit banii din sacou într-o conferinţă de presă. Liderul PSD a precizat că 500 de lei au ieşit din haină, 800 de lei fiind întreaga sumă pe care o avea de plătit pntru nişte produse de îngrjire stomatologică.

”Am primit de la prieteni foarte multe portofele cadou. Rar se întîmplă să am mai mult de 200 – 300 de lei în buzunar, în rest achit cu cardul”, a declarat Ciolacu la Kanal D.

În 28 martie, Marcel Ciolacu a vorbit două minute la o conferinţă de presă în timp ce din buzunarul interior al sacoului îi ieşeau mai multe bancnote. Imaginea a devenit virală, fiind distribuită inclusiv de către Ciolacu. Ulterior, liderul PSD a explicat că nu are portofel.

Marcel Ciolacu, despre Eugen Teodorovici: ”A făcut niște greșeli în partid”

Liderul PSD a vorbit și despre Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor, care îl critică frecvent.

”Eugen e în continuare prietenul meu. Nu sunt într-un om ranchiunos. A făcut nişte greşeli faţă de partid şi va trebui să le explice. Câteodată mai trebuie să lăsăm acest supraplin şi anumite orgolii, venim şi la talpa partidului şi să dăm aceste exlicaţii ca să putem cntinua împreună. Posibil ca Eugen să fie un viitor pentru partid. Lucrurile le vom vedea Am avut o discuţie de revenire a lui Eugen alături de echipa din conducerea PSD”, a mai afirmat Ciolacu.

Acesta a prcizat că  ”este inacceptabil să dai partidul în judecată, să târăşti partidul într-o astel de aventură”.

În 2020, Eugen Teodorovici, care candida la şefia PSD, a înregistrat o cerere la Tribunalul Bucureşti prin care solicita amânarea Congresului extraordinar al partidului, până la rezolvarea litigiului privind anularea unor decizii ale conducerii interimare ilegale a formaţiunii.