Evenimentul Zilei > International > Ce spun grafologii despre semnătura lui Donald Trump: ” Este o personalitate foarte reactivă, vicleană, predispusă la luptă şi care alimentează controversa”
Ce spun grafologii despre semnătura lui Donald Trump: ” Este o personalitate foarte reactivă, vicleană, predispusă la luptă şi care alimentează controversa”

Ce spun grafologii despre semnătura lui Donald Trump: ” Este o personalitate foarte reactivă, vicleană, predispusă la luptă şi care alimentează controversa”

Noul preşedinte ale SUA este un lider şiret, energic şi cu o concepţie exagerată despre sine, afirmă grafologii spanioli. O energie enormă care poate ajunge până la brutalitate.

O autoafirmare continuă, o atitudine beligerantă dispusă la confruntare, o marcată ambivalenţă care-l poate face să convieţuiească în diverse lumi în acelaşi timp.

Trăieşte cu aceeaşi intensitate şi ferocitate în lumea ideilor, dar şi a aspectelor materiale şi plăcute ale vieţii. Întreaga sa viaţă este un exerciţiu de voinţă de fier pentru a face ceea ce vrea.

Specialiştii evidenţiază că toată acea continuitate a mişcării grafice este tensionată, aproape crispată şi cu o predominantă totală a unghiurilor, ceea ce vorbeşte despre o personalitate foarte reactivă, vicleană, predispusă la luptă şi care alimentează controversa. Singura premiză pe care o concepe este victoria şi se regenerează, se alimentează şi creşte în faţa opoziţiei şi a criticii.

Astfel, se poate spune că este vorba despre orgolioasa semnătură a unui lider. Dar şi a unui om de stat? Grafologii spun că nu există semnale de elaborare de planuri. Nici nu se ancorează în trecut, nici nu se îndreaptă sau gândeşte la viitor; doar se autoafirmă în prezent.

Vom avea timp să observăm totul începând de vinerea aceasta şi până la finele următorilor patru ani, potrivit radiochisinau