Succesul emisiunii prezentate de Mirela Vaida este atât de mare încât granzii din Antena 1 au decis să aloce acestui show mai mult timp de emisie.

Astfel, emisiunea Acces direct va fi putea urmărită 6 zile din 7, adică sâmbăta; conform primelor informaţii, ediţia suplimentară nu va fi despre Vulpiţa şi Viorel.

Cel puţin acestea au fost primele reacţii dinspre Antena 1 cu privire la posibilitatea ca personajele vasluiene să apară pe micile ecrane şi în weekend.

Noile infomaţii ce vizează Antena 1 au fost transmise de Pagina de media, care a notează că Acces direct este „cea mai amendată emisiune a momentului”.

„În premieră în istoria show-ului, Acces Direct va fi difuzată și în weekend. Emisiunea, care acum este pe post de luni până joi, va avea o ediție și sâmbăta, de la ora 17.00.

Înainte de Accest direct, sâmbăta va fi un Observator, de la 16.00. Dacă edițiile din cursul săptămânii sunt difuzate în direct, sâmbăta va fi o emisiunea înregistrată.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Acces Direct de weekend va avea prima ediție la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, 27 iunie, de la ora 17.00.

În ultimele șase luni, Acces Direct a fost identificată cu serialul Vulpița, pe care Antena 1 l-a lansat la mijlocul lunii ianuarie.

Serialul consacrat de Acces Direct va fi sâmbăta? Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Antena 1 au declarat că sâmbăta va fi «o ediție specială».

Prezentatoare va fi tot Mirela Vaida dar, spun oficialii Antena 1, cel puțin până la această oră Vulpița nu ar fi între subiectele Acces Direct de sâmbătă (emisiunea nu a fost încă înregistrată)”, arată sursa citată.

Amintim că din cauza subiectelor care îi au în prim-plan pe Vulpiţa şi Viorel, emisiunea Acces direct a primit numeroase amenzi de la Consiliul Național al Audiovizualului.

În ciuda măsurilor financiare impuse de membrii CNA, producătorii Acces direct au abordat aceeaşi strategie în care Vulpiţa şi Viorel sunt în centrul atenţiei.

Dorin Rusu, unul dintre membrii CNA, a considerat Acces direct „un spectacol al degradării umane”, iar Antena 1 a fost amendată din cauza acestui show cu aproape 30.000 euro în 6 luni.

sursa: paginademedia.ro