Evenimentul Zilei > Politica > Ce șansă ar fi avut România! Un fost ministru le dă lecții de politică celor din USR
Ce șansă ar fi avut România! Un fost ministru le dă lecții de politică celor din USR

Ce șansă ar fi avut România! Un fost ministru le dă lecții de politică celor din USR

Theodor Paleologu le-a transmis un mesaj europarlamentarilor USR într-o postare pe Facebook și i-a îndemnat pe aceștia la o coaliție românească în  Parlamentul European prin care, spune el, ar fi putut domina fondul discuțiilor în instituția de la Bruxelles.

Fost ministrul al Culturii, Paleologu susține că cei din USR ar fi trebuit să ignore impulsurile date de orgoliu și să urmeze o cale care ar fi ajutat la susținerea obiectivelor țării noastre în Parlamentul European.

Prietenii mei din USR-PLUS ar fi făcut, după părerea mea, mai bine să adere la Partidul Popular European în cadrul Parlamentului de la Bruxelles. Împreună cu deputații PNL și PMP, ar fi constituit un grup de 20 de membri, adică al doilea după grupul deputaților germani din CDU-CSU. Știu, parte dintre deputații PNL sînt foarte antipatici – ca să nu zic altfel -, dar în politica europeană e bine să punem între paranteze antipatiile de acasă.

Nota Bene: Părerea de mai sus nu e o critică și cu atît mai puțin un atac infam, imoral, ticălos. Fac aceste precizări, pentru că unii oameni sînt hiper-sensibili”, a scris Paleologu pe propria pagină de Facebook.

Teodor Paleologu pe Facebook

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: