Editura Evenimentul si Capital

DEZVĂLUIRI EVZ. Ce NU SPUNE FELIX TV despre bătrâna din Rădăuți, transformată într-o FALSĂ VICTIMĂ

Maria Cociorvan a fost folosită de Mihai Gâdea în campania derulată împotriva sistemului judiciar și în special împotriva DNA.
Autor: | | 210 Comentarii | 26439 Vizualizari

Cazul bătrânei de 72 de ani, Maria Cociorvan, din Rădăuți a fost îndelung mediatizat de mai multe posturi de televiziune. Postul Antena 3 a susținut că femeia a fost pusă sub acuzare doar pentru că ar fi dat mită miere și ouă. “Evenimentul zilei” prezintă detalii inedite din referatul procurorilor DNA de începere a urmăririi penale. Potrivit anchetei DNA, în data de 19 martie 2014, respectiv, 16 aprilie 2014, Maria Cociorvan i-a înmânat judecătorului Bogdan Bărbuță produse alimentare (35 ouă şi miere), respectiv, suma de 1.000 euro.

Toate aceastea în schimbul promisiunii că acesta din urmă va interveni pe lângă un judecător din cadrul Judecătoriei Rădăuţi, învestit cu soluţionarea dosarului nr. 4427/285/2012, în care fiul cumpărătoarei de influenţă avea calitatea de reclamant.

Iată ce este consemnat în referatul prin care procurorii DNA au început urmărirea penală:

  • Astfel, la nivelul judecătoriei Rădăuţi se află spre soluţionare dosarul 4427/285/2012 (în care parte este Cociorvan Nicolai Vasile – fiul lui Cociorvan Maria şi Cociorvan Diana Maria în calitate de reclamanţi şi Apetri Ion şi Apetri Marius în calitate de pârâţi) care are ca obiect „revendicare imobiliară”. Cel care a i-a făcut legătura bătrânei cu magistratul, este avocata Silvia Panțiru.

Potrivit monitorizării DNA, în data de 17 martie 2014 ora 08.16.52 judecătorul Bogdan Bărbuţă poartă o convorbire telefonică cu Panţiru Silvia, aceasta din urmă solicitându-i judecătorului o întâlnire în care să vină cu Maria Cociorvan deoarece pe 24 mai ar urma să aibă un termen (discotecă – termen folosit în discuţiile celor doi) stabilindu-se ca întâlnire între cei trei, data de 19 martie 2014.

Filmul șpăgii

Cu privire la această întâlnire, în data de 19 martie 2014, ora 22.31, Silvia Panţiru poartă o discuţie telefonică cu Lucreţia Nicoară în care îi precizează acesteia că în acea zi a fost la judecătorul Bogdan Bărbuţă cu Maria Cociorvan şi i-a dus acestuia mai multe produse alimentare (35 ouă, miere de albine).

  • La data de 30 martie 2014, ora 20.06, Maria Cociorvan i-a spus Silviei Panţiru că va pregăti 1.000 euro (10 ouă negre) pe care le va duce judecătorului Bogdan Bărbuţă. De asemenea în ziua de 11 aprilie 2014, ora 11.19, Silvia Panţiru îi solicită o nouă întâlnire judecătorului Bogdan Bărbuţă în care să vină cu Maria Cociorvan, deoarece aceasta „are termen pe 30”, judecătorul confirmându-i întâlnirea pentru data de 16 aprilie 2014. Ulterior, în aceeaşi zi la orele 11.26, Silvia Panţiru o sună pe Maria Cociorvan şi îi comunică acesteia că a discutat cu judecătorul Bogdan Bărbuţă pentru a se întâlni toţi trei în data de 16 aprilie 2014, recomandându-i acesteia să nu-i mai ia judecătorului produse alimentare ci doar suma de bani, respectiv 1000 euro, discuţia purtându-se astfel: „Şi tu nu-i aduci nimica, tu... ai zece ouă acelea (o mie de euro – menţiunea DNA!) şi gata, dar miercuri o zis să vin cu tine, na sau mergi tu singură, na dacă nu vrei să merg cu tine, mergi numai tu”.

Ce s-a întâmplat la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, încă de la primele ore ale dimineții! Ce au făcut sute de mii de români

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Justiţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI