Între o profesoară de la Școala Specială din Tulcea și un elev de 17 ani, a existat o posibilă relație de amor. Mesajele de noapte indică o apropiere între cei doi. Mai mult, profesoara perversă îi trimite tânărului, care este încadrat într-un grad de handicap mediu, poezii cu vădită tentă sexuală. ”Ochii tăi mă fac să îmi pierd controlul”, îi scria profesoara, elevului de 17 ani.

Scandalul a ieșit la iveală după ce un angajat de la Direcția de Protecția a Copilului Tulcea a trimis presei locale o scrisoare, la care a atașat și copii după mesajele schimbate de cei doi. Între timp, profesoara perversă a demisionat în cursul lunii februarie 2018, pentru ca un posibil scandal de presă să nu afecteze imaginea școlii.

„Copilul se lăuda că se întâlneşte cu … şi că face tot felul de lucruri greu de imaginat şi de înţeles. Din câte ştiu eu, profesoara nu mai lucrează la şcoală pentru că doamna director de acolo a sfătuit-o să-şi dea demisia, prin februarie, pentru a nu ieşi cazul la iveala. Însă ei tot se întâlnesc. Au fost văzuţi împreună prin diverse locuri din oraş. Relaţia durează de la începutul anului şcolar. Directoarea şcolii a protejat-o pe angajată, dar nu s-a gândit că face rău copilului. După ce a plecat profesoara de la şcoală, copilul povestea că directoarea îl chema în biroul ei şi discutau tot felul de lucruri legate de relaţia dintre el şi profesoara”, se mai arată în scrisoare.

Luați la întrebări cei din conducerea școlii și cei de la Inspectoratul Școlar Tulcea au refuzat să emită un punct de vedere pe marginea acestui subiect. Un oficial de la Direcția de Protecția Copilului Tulcea, Laura Micu a precizat că nu există o concluzie clară care să susține o eventuală acuzație penală adusă profesoarei.