Evenimentul Zilei > Sport > Ce mesaj i-au trimis Simonei Halep organizatorii Openului Australian: Mereu te poți baza pe Simo. Ne vedem în 2023
Ce mesaj i-au trimis Simonei Halep organizatorii Openului Australian: Mereu te poți baza pe Simo. Ne vedem în 2023

Ce mesaj i-au trimis Simonei Halep organizatorii Openului Australian: Mereu te poți baza pe Simo. Ne vedem în 2023

Simona Halep a împlinit marți 31 de ani. Organizatorii turneului de Grand Slam de la Melbourne au găsit o metodă originală de a-i ura „La mulți ani!” sportivei.

Organizatorii Openului Australian nu au ratat momentul și i-au urat „La mulți ani!” Simonei Halep, care a împlinit marți 31 de ani. Mesajul a fost însoțit și de un videoclip care arată talentul uriaș, dar și determinarea jucătoarei de tenis.

„Mereu te poți baza pe Simo să acopere tot terenul. La mulți ani, Simona Halep! Ne vedem în 2023!”, au scris australienii pe rețelele sociale.

Meci de excepție

Urarea a fost însoțită și de un videoclip, care prezintă momente memorabile din timpului unui meci disputat de Simona Halep la Melbourne. Este vorba despre partida cu Eugenie Bouchard din turul 2 al Openului Australiei, din cadrul ediției 2018. Simona Halep și-a spulberat adversara și a câștigat meciul în două seturi parcă trase la indigo: 6-2, 6-2.

În 2022, Simona Halep s-a oprit în faza optimilor de finală ale Openului Australian, la capătul unui meci-maraton cu Alize Cornet, desfășurat la temperaturi greu de suportat, potrivit sport.ro. 

Sezon bun

Simona Halep a avut parte de un sezon destul de bun în acest an. Ea a câștigat două turnee, Melbourne și Toronto. De asemenea, sportiva din Constanța a reuşit să revină în Top 10 WTA. În prezent, se află pe locul nouă. Halep a avut 39 de victorii și 11 înfrângeri. Ea a anunțat, în luna aprilie, începerea colaborării cu antrenorul francez Patrick Mouratoglou, după ce se antrenase la academia acestuia din Franța.

Doar din tenis, Simona a câștigat anul acesta 2.253.197 de dolari. Sportiva a început să joace tenis la vârsta de patru ani. La 14 ani, ea a debutat în circuitul ITF şi a ajuns repede între cele mai bune tinere jucătoare din lume. Ulterior, în 2008, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros, la junioare. Au mai durat doar doi ani până când a reușit să intre în circuitul profesionist.

În plan personal, anul 2022 nu a fost însă unul bun pentru sportivă. Simona Halep a divorțat de omul de afaceri Toni Iuruc. Despărțirea a venit la mai puțin de un an de la cununia civilă.