Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizia controversată care i-a schimbat radical viață Simonei Halep. Fosta lideră WTA a hotărât cu lacrimi în ochi
Decizia controversată care i-a schimbat radical viață Simonei Halep. Fosta lideră WTA a hotărât cu lacrimi în ochi

Decizia controversată care i-a schimbat radical viață Simonei Halep. Fosta lideră WTA a hotărât cu lacrimi în ochi

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume. De-a lungul anilor, sportiva din Constanța și-a făcut câteva operații estetice. Una dintre ele, a fost realizată chiar recent. Însă, puțini își mai amintesc de câte ori a intrat sportiva pe mâinile medicilor pentru a îmbunătăți unele lucruri.

Simona Halep și-a făcut numele cunoscut încă din perioada junioratului. La vârsta de 16 ani, jucătoarea de tenis cucerea un turneu foarte important din circuitul junioarelor. Este vorba despre Internaționalele de tenis ale Italiei, unul dintre cele cinci turnee de Grad A dedicat junioarelor. Halep a câștigat acel turneu în 2008.

Simona Halep a făcut multe sacrificii pentru a ajunge în top. Pe lângă antrenamentele solicitante, sportiva a fost nevoită să-și părăsească părinții când era încă un copil. Mai mult, ea și-a micșorat sânii pentru a-și continua ascensiunea în tenis.

Simona crede că fără acea operație nu ar fi reușit niciodată să facă performanță în tenis. Chiar dacă a ascuns operația timp de 7-8 ani, acum vorbește deschis despre acest subiect și încurajează femeile să o facă dacă este necesar.

Simona Halep: A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine

„Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top”, a declarat sportiva.

La doar 16 ani câștiga primul Roland Garros. Titlul a determinat-o să se mute la București, singură și departe de familie.

„Fratele meu juca tenis în Constanța, iar eu mergeam să îl văd împreună cu părinții noștri! Dintr-o dată, am luat racheta și am intrat pe teren. M-am îndrăgostit de tenis din prima! Fratele meu este cu 6 ani mai mare și mă lua mereu cu el să jucam diferite jocuri, fotbal, tenis, cu ceilalți copii. La 16 ani am câștigat Roland Garros la junioare și am devenit numărul 1! Am zis că trebuie să trec la un al nivel și nu am mai vrut să joc la junioare, așa că m-am mutat la București, pentru că aveam mai multe oportunități aici: mai mulți parteneri de antrenament, mai mulți antrenori”, a povestit Halep

Intervențiile estetice pe care le are Simona Halep

Prima intervenție pe care a avut-o Simona Halep a fost operația de micșorare a sânilor pe care Halep a făcut-o în urmă cu opt ani. Operația a reprezentat un sacrificiu imens pe care l-a făcut fostul număr 1 mondial pentru cariera sa. De asemenea, ea nu și-a regretat alegerea niciodată. În plus, jucătoarea de tenis chiar le sfătuiește pe fetele care trec printr-o situație similară să îi urmeze exemplul.

După ce Simona Halep a decis să divorțeze de Toni Iuruc, a mai luat o decizie importantă în ceea ce privește viața ei. Sportiva din Constanța a decis să își opereze nasul pentru că „Nu îmi plăcea nasul meu deloc. Știu că mulți mă veți înțelege.”, a mărturisit ea.