Evenimentul Zilei > Politica > Ce lovitură pregătește Guvernul Orban în ultima ședință pe 2019! Dispare un nume greu
Ce lovitură pregătește Guvernul Orban în ultima ședință pe 2019! Dispare un nume greu

Ce lovitură pregătește Guvernul Orban în ultima ședință pe 2019! Dispare un nume greu

Reorganizare pusă la cale de Guvernul PNL în Ministerul de Interne.

Afectat de schimbările pregătite va fi Raed Arafat, care ar putea rămâne fără funcția de secretar de stat în MAI, informează Antena 3!

Surse liberale afirmă că propunerile privind organizarea ministerelor vor fi făcute în ultima şedinţă din acest an, luni, pe 30 decembrie. Astfel, mâine ar putea fi aprobată noua organigramă a MAI, cea în care dispare funcția de secretar de stat.

Chestionat pe marginea subiectului, Raed Arafat a declarat că nu a văzut niciun document în acest sens și nici nu are informații pe surse despre așa ceva.

În ședința de vineri a Executivului, premierul le-a transmis miniștrilor să aibă pregătite toate avizele la proiectele de hotărâre care reglementează funcționarea ministerelor: „Acesta e principalul obiectiv al ședinței din data de 30 decembrie, pentru că trebuie să intrăm în Anul Nou cu noile organigrame ale ministerelor, în funcție de viziunea voastră ca și miniștri și în funcție de elementele care există în ordonanță de urgență de funcționare și organizare a Guvernului”.