Iată povestea deţinutului

Jeremy Meeks, poreclit ”deținutul sexy”, a cunoscut un traseu interesant al vieții. Mulatrul  cu un corp atletic bine lucrat, cu ochii albaștri, și-a transformat radical viața după ce imaginile propriei arestări au devenit virale, captivând inimile femeilor.

Bărbatul de 33 ani a luat cu asalt catwalk-urile celor mai mari case de modă americane. Acesta a debutat în lumea modellingului la Săptămâna Modei New-Yorkeze, defilând pentru designerul Philpp Plein. Jeremy a primit multe aprecieri din partea celebrităților, fiind admirat de Madonna, Kylie Jenner și surorile Hilton.

Mai precizăm că "deţinutul sexy" a fost închis pentru posesie ilegală de armă și muniție, iar fotografia din închisoare l-a transformat într-un star pe rețelele de socializare. Odată ce a devenit faimos, Jeremy Meeks a semnat un contract cu o agenție de modele. Din păcate pentru admiratoarele sale, modelul este căsătorit și are doi copii, titrează unica.md.

10500 - Défilé de mode Philipp Plein collection prêt-à-porter Automne Hiver 2017-2018 lors de la fashion week à New York