Evenimentul Zilei > Social > Ce înseamnă când visezi șobolani. Semnificația unui dintre cele mai dese vise
Ce înseamnă când visezi șobolani. Semnificația unui dintre cele mai dese vise

Ce înseamnă când visezi șobolani. Semnificația unui dintre cele mai dese vise

De-a lungul secolelor, oamenii și-au dat seama de puterea și semnificațiile care se ascund în spatele visurilor. Fie că visăm diferite persoane, obiecte, acțiuni etc, toate acestea nu sunt altceva decât o „răbufnire” a subconștientului.

După sute ce cercetări ale oamenilor de știință, omenirea a început să acorde o importanță majoră a simbolicii viselor. Astfel, site-urile care oferă informații despre semnificația anumitor vise au ajuns să aibă milioane de accesări.

Potrivit unor date recente, mulți oameni visează șobolani așa că vor să capete un răspuns la întrebarea ce înseamnă dacă visezi șobolani. Șobolanul reprezintă o varietate de lucruri din viață reală, totul depinzând de scenariul visului. Fiecare situație este însoțită de o emoție care îți oferă un indiciu ce te ajută să o interpretezi în mod corespunzător.

Spre exemplu, în vis urmăreai un șobolan sau erai mușcat de un șobolan? În vis îți era frică de șobolan, sau acesta te-a ajutat într-un fel? Răspunsurile la aceste întrebări te vor ajută să descoperi înțelesul visului.

Sentimentele stârnite

Semnificația visului depinde de modul în care vezi șobolanul în viața reală. Ce sentimente îți trezesc șobolanii? Te sperie sau crezi că sunt drăguți? Unii oameni se tem de ei, alții îi urăsc însă sunt persoane care ii țin pe post de animal de companie. Așadar, orice interpretare a unui vis trebuie să tină seama de sentimentele tale față de aceste animale.

Alte lucruri de luat în calcul: un șobolan poate reprezenta un informator sau un hoț. Totodată, șobolanii transmit diverse boli (Moartea Neagră – ciumă, se crede că a fost răspândită de puricii care trăiau pe șobolani). Totodată, șobolanii sunt mari supraviețuitori care par să se înmulțească chiar și în cele mai grele condiții.

Fiecare dintre aceste răspunsuri de ajută să interpretezi mai bine visul despre șobolani.

Semnificații și scenarii

Șobolanii există de mii de ani în întreaga lume. Este un animal și recunoscut pretutindeni și înseamnă lucruri diferite în culturi diferite. Ca simbol, șobolanul are diverse semnificații în funcție de interpretarea culturală.

Visele cu șobolani reprezintă, adesea, emoții și situații negative. Cu toate acestea unele vise ar putea reprezenta lucruri pozitive din viață ta.

 A mușca, a mesteca sau a roade șobolani

Șobolanul din vis ar putea sugera că ceva sau cineva te consumă. Poate avea legătură cu orice sau oricine te plictisește sau îți „consumă” viața. Pe de altă parte dacă visezi că ești mușcat de un șobolan ar trebui să-l privești că pe un semn de avertizare și să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău. Poate sugera că o persoană este pe cale să te învingă ori că o persoană apropiată te va trăda. În acest vis tu ești victima.

Turnătorul sau informatorul

Totodată, un șobolan în vis poate face referire la un comportament lipsit de etică fie din partea ta fie a altei persoane. Este posibil să semnifice o trădare sau o decepție în viață reală. Un șobolan este descris, adesea, drept un hoț sau cineva în care nu se poate avea încredere. Poate fi un semn de avertizare că o persoană vrea să te trădeze sau poate semnifică teama ta de a nu fi trădat. Tocmai de aceea este bine să-ți ții ochii larg deschiși. Sau poate însemna și că tu nu poți fi de încredere.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE