Evenimentul Zilei > Actualitate > Ceauşescu n-a avut ce să-i facă şi doar un blestem greu a răpus-o. Două boli crunte
Ceauşescu n-a avut ce să-i facă şi doar un blestem greu a răpus-o. Două boli crunte

Ceauşescu n-a avut ce să-i facă şi doar un blestem greu a răpus-o. Două boli crunte

Una dintre rebelele fără leac din regimul comunist şi în perioada post-decembristă, Nagi Turcoaica, a murit recent la un spital din Bucureşti.

Conform spynews.ro, cea care a fost soţia fratelui lui Fane Spoitoru avea cancer şi contractase Covid-19, boală care în cele din urmă i-a fost fatală.

Astfel, la mai bine de 4 ani de la moartea unuia lui Fane Spoitoru, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România, familia acestuia este lovită de un alt deces.

Fosta cumnată a lui Fane Spoitoru îşi crease un renume în lumea borfaşilor şi hoţilor de buzunare încă din Epoca de Aur, în care pedepsele impuse de regimul Ceauşescu erau dintre cele mai drastice.

Atât de eficace a fost Nagi Turcoaica, prima soție a lui Ion Migdal, încât în mediul infractorilor ea era apreciată ca una dintre marile hoaţe ale ultimei jumătăţi de secol.

A făcut avere din găinării

Escrocheriile de tot felul şi sustragerea banilor din buzunarele şi genţile oamenilor i-a adus o adevărate avere femeii.

„Formată” de şcoala veche din timpul regimului condus de Nicolae Ceauşescu, Nagi Turcoaica a dus mai departe secretele hoţilor de buzunare.

Apetenţa ei pentru aventură nu era hrănită doar în spaţiile în care lăsa oamenii fără bani, ci şi în dormitor. Turcoaicei i-au plăcut mult viaţa şi bărbaţii.

Migdal a prins-o în fapt

Atât de atrasă a fost de sexul opus încât căsnicia cu fratele lui Fane Spoitoru n-a rezistat prea mult. Ion Migdal s-a săturat la un moment dat de infidelităţile soţiei şi s-a despărţit de ea.

Pentru a fi sigură că beneficiază de iubirea celor aleşi de ea, femeia obişnuia să-şi întreţină financiar amanţii de ocazie. Ce fura azi, investea în iubitul de mâine…

Astfel, averea ei s-a năruit de-a lungul anilor în care n-a putut scăpa de apucăturile carnale ce i-au dominat viaţa.

Incursiunile peste graniţa

„Hoață încă dinainte de 1989, aceasta obișnuia să plece peste graniță și să fure în străinătate, motiv pentru care, de-a lungul anilor, a executat diferite pedepse în mai multe închisori din Europa.

Cu aproximativ un an în urmă, Nagi a plecat în Israel, unde ar fi furat din buzunarul unui credincios care se ruga la Mormântul Sfânt”, arată spynews.ro.

A plătit pentru păcatul de moarte

Despre operaţiunea din Israel, cei care o cunoşteau i-au spus că s-ar putea termina rău pentru ea şi că un blestem greu s-ar putea abate asupra ei.

Coincidenţă sau nu, Nagi Turcoaica a fost diagnosticată cu o formă de cancer şi a murit recent la un spital din Capitală.

Se pare că din cauza Covid-19, temuta boală infecţioase care a pus stăpânire pe planetă şi care a fost „exportată” de China.

„Potrivit unor surse din anturajul acesteia, cel care s-a dus la spital să ridice sicriul a fost chiar fostul ei bărbat, Ion Migdal.

Ajuns la morgă, acesta a aflat cu uimire că nu poate deocamdată să ridice cadavrul, în condițiile în care Nagi ar fi murit, de fapt, de Covid-19”, arată spynews.ro.