Dacă sunteți plecat și trebuie să trimiteți un aranjament floral cuiva, fie rudă, fie o persoană legată de mediul de lucru în care sunteți activ, vă întrebați probabil cum puteți fi siguri că florile trimise pot ajunge proaspete la destinație ținând cont de canicula de afară…

În primul rând trebuie să alegeți niște aranjamente florale care nu conțin flori foarte sensibile la căldura, precum iris sau miniroze, deoarece chiar și câteva fire ofilite într-un aranjament floral îi pot strica iremediabil aspectul și pot strica gestul dvs. Încercați pe cât posibil să alegeți un aranjament în vas, cutie sau coș care este prevăzut cu burete special ce conține lichid (hrană flori).

Dacă totuși trimiteți un buchet comandați și o vază care să fie livrată împreuna cu acesta pentru a evita situațiile în care buchetul este lăsat pe biroul persoanei destinatare fară apă deoarece nu există un recipient la îndemană. Pentru livrările la domiciliu această situație este puțin plauzibilă, însă pentru livrările într-un sediu de birouri nu este deloc greu de întâlnit.

Pentru a vedea câteva bune sugestii puteți vizita florăria pentru București de pe Buchete.ro iar în cazul în care comandați o livrare pentru o altă localitate aveți în vedere că în aceste luni caniculare stocurile de flori nu sunt la un nivel ridicat în florăriile din orașele mai mici, încercați să alegeți aranjamente florale mai simple, bazate pe crini, orhidee, anthurium sau trandafiri, pentru a evita situațiile în care florarii sunt nevoiți să înlocuiasca anumite soiuri de flori din buchet.

O alternativă la modă o reprezintă trandafirii criogenați, excelenți pentru această perioadă deoarece nu sunt absolut deloc afectați de caldură. Atenție însă la culoarea și la numărul acestora pentru a nu trimite un mesaj greșit, în cazul în care nu îi trimiteți iubitei, stați departe de culoarea roșie și mergeți pe un mix bicolor. Pe langă trandafirii criogenați și plantele pot fi deasemenea o alternativă foarte sigură pentru timpul verii.

Asigurați-vă că în timpul plasării comenzii furnizați adresa corectă de livrare precum și orice alte informații ce pot preîntâmpina întârzieri ale livrării, incluzând aici un interval de livrare în care stiți că persoana destinatară este prezentă la adresă sau un număr de telefon. Se întâmplă tot mai frecvent ca livrările, în special cele din mediul business, să fie către persoane care nu vorbesc limba română, caz în care vă recomandăm să utilizați o florărie online care operează în limba engleză, precum FlowersRomania

Și chiar dacă sunteți în concediu, după plasarea comenzii mai citiți-vă din timp în timp emailurile, aceasta este metoda de contact a clienților folosită de cele mai multe ori de magazinele online. Puteți afla astfel dacă există vreo dificultate în efectuarea livrării și puteți gasi alternative împreună cu florăria online aleasă.