Evenimentul Zilei > Monden > Ce face Raluca Zenga după divorț. E chiar neașteptat
Ce face Raluca Zenga după divorț. E chiar neașteptat

Ce face Raluca Zenga după divorț. E chiar neașteptat

Divorțul Ralucăi de Walter Zenga e subiect de discuție de prin octombrie. Tot atunci el a fost primul care a confirmat. Și tot de atunci, deja fosta sa soție, o ține tot într-o distracție, după cum o arată pe rețelele sociale.

„Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media , cu privire la divorțul familiei Zenga , este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit , atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…

Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”’, a transmis cunoscutul antrenor Walter Zenga pe rețelele de socializare, la începutul lunii octombrie.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.