Păpușile aduse de membrii PSD în plenul Parlamentului, în timpul dezbaterilor pe marginea legii bugetului de stat, au ajuns la consilierii parlamentarilor  USR.
Aceștia s-au lăudat pe rețelele sociale cu păpușile primite, despre care au scris că sunt made in China.

Licitații în comentarii

Unul din deputați, Simina Tulbure a propus organizarea unei licitații pentru cine își dorește această păpușă. Suma de pornire a licitației să înceapă de la 100 de lei, iar banii să fie donați fundației Asociația Magic, fondată de Vlad Voiculescu.

Ieri am fost întâmpinați de parlamentarii de la PSD cu păpuși pe care le-au abandonat ulterior. Motivul? Cum că nu ținem cont de nevoile copiilor pentru că am decis să mărim alocațiile în linie cu un buget responsabil și sustenabil.

Această păpușă e una specială pentru că reprezintă primul obiect atipic și memorabil pe care l-am primit în Parlament. Vreau să îl dăruiesc persoanei care licitează cel mai mult într-un scop caritabil. Licitația durează până Joi, 4 martie, ora 15.00 iar câștigătoarea/câștigătorul va avea 48 de ore să prezinte o dovadă a donării sumei trecute în licitație, către orice organizație non-guvernamentală care lucrează cu copiii din România. 👩‍👧

Licitația începe de la 100 de lei, sumă pe care și eu o voi dona către  Asociația Magic, co-fondată de actualul ministru  Vlad Voiculescu. Licitația are loc direct în comentarii, a scris pe Facebook deputata Simina Tulbure.

Păpușile, vedete pe Facebook

Alte păpuși au fost recuperate de consilierii parlamentarilor aflați la putere. Aceștia s-au pozat cu păpușile și le-au postat pe rețelele sociale. Din imagini se vede și că gestul a provocat bucurie printre consilierii USR.

Parlamentarii PSD, protest împotriva lui Orban

În timpul dezbaterilor, parlamentarii PSD i-au adus lui Ludovic Orban două păpuși, în semn de protest pentru că nu au fost majorate alocațiile.

„Probabil păpusile pe care le-ați adus sunt păpușile pe care le-ați manipulat și păpsușile cu care i-ați confundat pe români și nu vă mai țineți de astfel de comportamente. Mă puneți în situația de a le cere chestorilor să reasigure ordinea în sală. Lăsați circul”, a transmis președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.