Evenimentul Zilei > International > Ce DIETĂ ține președintele SUA Donald TRUMP
Ce DIETĂ ține președintele SUA Donald TRUMP

Ce DIETĂ ține președintele SUA Donald TRUMP

În timpul campaniei electorale, Donald Trump mânca burgerii fără pâine, punând ketchup din abundență.

Potrivit „The Independent”, prânzul pe care Trumpă îl servea în fiecare zi era format din doi burgeri Big Mac, burgeri din file de pește și un cocktail de ciocolată și lapte.

Pe la începutul lunii martie, au apărut în presă informații, că președintele american a fost nevoit să renunțe la burgeri, din cauza dietei.

Medicul șef de la Casa Albă a constatat că Trump suferă de obezitate și i-a recomandat să consume mai puține grăsimi și carbohidrați și să facă mai mult sport

Așa că, presedintele SUA ţine un regim alimentar pentru a mai da jos din kilogramele în plus acumulate. Liderul de la Casa Albă mănâncă burger cu jumătate de chiflă la o masă. Potrvit „The Independent”, aceasta este metoda prin care liderul american a decis să se preocupe de sănătatea sa. Juristul de la Casa Albă, Rudy Giuliani, le-a povestit jurnaliștilor că atunci când a luat masa, împreună cu Donald Trump, la un club de golf, liderul american și-a comandat un burger ‘well-done’ și jumătate de chiflă.

Nutriționistul american Nichola Ludlam-Raine a menționat că alegerea acestui aliment nu poate fi catalogată drept o opţiune sănătoasă pentru a slăbit, confirmând însă că Trump intenţionează astfel să mai slăbească, reducând consumul de glucide și de carbohidrați. În opinia nutriționistului, președintele ar fi trebuit să renunțe la carnea roșie și să treacă la sandvișurile din cereale integrale cu carne de pui și multă salată.