Monstrul de la Caracal a stat internat timp de 11 zile la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru tratament. Diagnosticul pus pe fișa sa a fost următorul: sindrom anxios depresiv.
Diagnosticul principal la externare a fost acela de „Tulburări organice de personalitate și de comportament datoritae unei boli, vătămări și disfuncții cerebrale”, iar ca diagnostice secundare: „Tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului, sindromul de dependență, sindrom amnezic, hepatită alcoolică”.

Cazul dramatic de la Caracal, orașul din județul Olt care a devenit, de câteva zile, centrul unei anchete de proporții, în urma dispariției fetei de 15 ani, Alexandra Măceșanu, scoate la iveală indolența și complicitatea unor factori de răspundere față de un fenomen semnalat, de ani de zile, de localnici. Eleva sechestrată, violată și ucisă de mecanicul de 66 de ani, Gheorghe Dincă, ar fi doar una dintre victimele dispărute, de-a lungul anilor, în orașul situat la doi pași de Deveselu, acolo unde se află Scutul antirachetă al NATO. Avocatul acestuia, Bogdan Alexandru, a declarat că suspectul principal în acest caz a recunoscut că a ucis-o atât pe Alexandra cât și pe Luiza Melencu, eleva de 18 ani, la un liceu din Craiova, dispărută, pe 14 aprilie, după ce a plecat de acasă, din comuna Dioști, și a urcat într-o mașină de ocazie. În mod odios, criminalul susține că fetele ar fi venit de bună voie cu el pentru a întreține relații sexuale.

Te-ar putea interesa și: