Evenimentul Zilei > Monden > Ce cântăreț român se află într-o relație cu o prezentatoare TV, fostă miss Barcelona
Ce cântăreț român se află într-o relație cu o prezentatoare TV, fostă miss Barcelona

Ce cântăreț român se află într-o relație cu o prezentatoare TV, fostă miss Barcelona

O idilă ieşită din tiparele obişnuite s-a înfiripat între un binecunoscut cântăreţ din România şi o prezentatoare TV, actriţă şi fostă Miss Barcelona.

Solistul Son of Lars, căci despre el este vorba, este un personaj deosebit, el îmbinând atât frumuseţea exterioară (fost fotomodel şi actor), cât şi pe cea interioară.

Bogdan Petre Popa (în numele de buletin) a fost fotomodel și actor, jucând în super producția românească #Selfie69. El a devenit Peter Pop în 2014, când a lansat, alături de Lora, super hit-ul “Singuri în Doi”. Între timp a devenit solistul de la Son of Lars,  fiind apreciat nu doar pentru timbrul vocal de excepție, cât şi pentru faptul că este compozitor și textier, ceea ce îl face un artist complet. Dealtfel, el este cunoscut ca un personaj charismatic, subtil şi inteligent.

 

Son of Lars a lansat recent single-ul “New Romance”, o piesă cu particularităţi mult diferite decât cele existente pe piaţă, către muzica Pop artist, la limita dintre mainstream&underground, cu influenţe de blues, jazz si rock. Piesa „New Romance” lansată de Son of Lars face parte dintr-un album ale căror piese urmează să fie lansate.

Partenera solistului de la Son of Lars este nimeni alta decât binecunoscuta prezentatoare TV, Cynthia Martinez, care este şi actriţă şi fostă Miss Barcelona.

Ea a urmat şcoala de actorie la Central de Cine Madrid şi interpretare la William Layton (Madrid).

Din 2013, profesează ca prezentatoare TV. Printre altele, Cynthia a fost prezentatoare la o emisiune concurs din Barcelona, la Call TV in Catalania pe canal 8 sau pe Antena 3 „VAMOS A JUGAR”.

A fost actriţă la ultima películă de Alex de la Iglesia, Balada Triste de Trompeta, în piesa de teatru en Moncloa „El dolor es un largo viaje”şi a avut colaborări de lungi metraje cu de „PROMOCION FANTASMA”. La 21 de ani, Cynthia Martinez a câştigat titlul de Miss Barcelona.

Şi ca un detaliu special, Bogdan, care este un extraordinar poliglot, a reuşit să înveţe limba spaniolă doar în câteva luni, de când se află în relaţia cu Cynthia.