Ce au făcut Gabriela Firea și Florentin Pandele la câteva zile după alegeri. Cu cine s-au întâlnit la localul preferat de Coldea. Video

Ce au făcut Gabriela Firea și Florentin Pandele la câteva zile după alegeri. Cu cine s-au întâlnit la localul preferat de Coldea. Video

Gabriela Firea și Florentin Pandele s-au întâlnit cu mai multe persoane la o săptămână după ce au aflat rezultatul alegerilor. Această întâlnire a avut loc la localul unde paparazzi EVZ l-au surprins de nenumărate ori pe Florian Coldea care s-a văzut cu diferite persoane.

Localul se pare că este preferat de oameni care au putere politică sau financiară. Drept urmare vineri pe la 18.30 și-a făcut apariția în zona Pipera la restaurantul cu pricina, Florentin Pandele. El a ajuns primul, și-a parcat mașina și a intrat în local.

Soții Pandele s-au întâlnit cu aproximativ 50 de persoane

La aproximativ o oră după Gabriela Firea a fost surprinsă de paparazzi EVZ când a ajuns și ea. Europarlamentarul era însoțită de doi bărbați. Unul dintre ei era șoferul mașinii sale, celălalt se pare că i-ar fi consilier. Cert este că și Gabriela Firea însoțită de alai a intrat în restaurant. Acolo așteptau deja peste 50 de invitați, iar localul părea să fie pregătit de sărbătoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe mese erau așezate buchete de flori și totul arăta ca la o petrecere. Probabil că mulți dintre invitați au făcut parte din stafful de campanie al fostului primar al Capitalei. Chiar dacă acum a suferit o înfrângere la primărie , Gabriela Firea obținut totuși un loc în Parlamentul European.

Firea ajunge în Parlamentul European

Pe de altă parte aceasta a intrat în cursă mult mai târziu decât ar fi fost normal. Asta pentru că la începutul campaniei electorale, PSD a decis să meargă cu un alt candidat. Cu toate acestea, în cele din urmă, Partidul a renunțat la acesta și au decis să o anunțe candidat pe Gabriela Firea.

Nu ar fi avut suficient timp pentru a face o campanie așa cum e nevoie la primărie, drept urmare a pierdut aceste alegeri. Cu toate acestea, fostul edil a fost și pe lista PSD pentru europarlamentare, acolo unde a și obținut un scaun în Parlament.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro