Ce a ținut Pepe secret față de Măruță și Andra. Acum a ieșit la iveală

Ce a ținut Pepe secret față de Măruță și Andra. Acum a ieșit la iveală

Raluca și Pepe au ținut secret atât neînțelegerile dintre ei, cât și decizia de a divorța, inclusiv față de nașii lor. Așa se înțelege din cele spuse de Cătălin Măruță, nașul lor de cununie.

În anul 2014, când Pepe făcea nuntă mare cu Raluca, cei care i-au condus la altar au fost nașii Andra și Cătălin Măruță. De-a lungul anilor, prieteia lor s-a cimentat. Andra a cântat de multe ori cu Pepe în concerte și au scos videoclipuri de succes împreună.

La fiecare petrecere de familie, cuplurile erau împreună, copiii lor așișderea. Anul acesta au petrecut o mini-vacanță în Deltă și s-au distrat de minune, după cum au arătat-o filmările puse pe rețelele de socializare.

Și totuși… Pepe și Raluca nu le-a împărtășit nașilor problemele lor, nu le-a cerut ajutorul. Semn că Pepe chiar a crezut că reușește să o facă pe Raluca să rămână în această căsnicie, așa cum a povestit el în anunțul video făcut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cătălin Măruță a făcut primele mărturisiri despre divorțul finilor săi în cadrul emisiunii sale de la Pro Tv, de marți, arătându-se profund trist și lăsând să se înțeleagă că el și Andra nu au știut, nu li s-a cerut ajutorul.

Citiți articolul integral în  Rețete și vedete.