"Timpul dumneavoastră în politică a trecut, de altfel se și vede din ultimele postări că nu mai aveți nicio legătură cu prezentul politicii românești", i-a spus Radu Banciu în ediția de vineri a emisiunii sale.

"Elena Udrea a fost atacată pe rețele de socializare pentru că postește și pentru că se pune în capul religiei. Ea a vorbit la Digi24 despre viitorul său politic, ce s-o fi întâmplat și cu postul ăsta să asculte jelaniile Elenei Udrea?

Decizia mea acum a fost să nu candidez, a spus Elena Udrea, care crede că politica s-a degradat, s-au mai schimbat generațiile în ultimii 26 de ani.  

Acuma, să știți doamna Udrea, cu tot respectul, nu puteți să spuneți că dacă mă întrebați acum nu mai candidez așa ca o idee, m-am supărat și vă las fără candidatură, pentru că nu mai deranjează pe nimeni, nu îi mai pasă nimănui.

Timpul dumneavoastră în politică a trecut, de altfel se și vede din ultimele postări că nu mai aveți nicio legătură cu prezentul politicii românești. Nu faceți la nimeni în ciudă că nu mai candidați. Să fie clar!

Adică, ați făcut 5% în alegerile prezidențiale într-un moment în care tot mai aveați o brumă de susținere. S-a terminat! Acum și după reacțiiile astea pe care le-ați primit. S-a terminat!

O să aveți mai mult succes în a doua viață, așa și cum alte femei au avut, cât de surprinzător pare, pentru noi nu, sincer vă spun pe mine nu mă surprinde faptul că ați luat-o în direcția asta. Dar în politică s-a încheiat" a comentat Radu Banciu.

Te-ar putea interesa și: