Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a pățit, de fapt, Andreea Bălan? A fost deja operată! Tatăl ei, în lacrimi
Ce a pățit, de fapt, Andreea Bălan? A fost deja operată! Tatăl ei, în lacrimi

Ce a pățit, de fapt, Andreea Bălan? A fost deja operată! Tatăl ei, în lacrimi

Andreea Bălan a fost dusă de urgență la spital joi, din motive necunoscute. Astăzi, tatăl vedetei elucidează misterul și spune ce a pățit, de fapt, fiica sa.

Tatăl Andreei Bălan, faimoasa cântăreața din România, face primele declarații, după ce a aflat că fiica lui a fost internată de urgență la spital. Săndel Bălan i-a transmis un mesaj de încurajare în această perioadă dificilă pentru ea.

Contactat de jurnaliștii de la Cancan, tatăl Andreei Bălan a avut câteva cuvinte de îmbărbătare pentru fiica lui.

„Am fost foarte îngrijorat de cum am aflat că fiica mea este din nou  internată la clinica Sanador și am ținut legătura permanent cu ea și cu soția mea. Acum este bine, urmează un tratament și mă bucur că a trecut peste problema medicală.

Îi transmit pe această cale că tata o iubește și-i doresc să fie mereu sănătoasă și fericită lângă nepoțelele mele, Ella și Clara!”, a spus Săndel Bălan, tatăl Andreei.

Ce a pățit celebra cântăreață Andreea Bălan?

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, marți, după ce, în noaptea anterioară, nu a putut dormi din cauza unor dureri insuportabile la nivelul abdomenului.

Potrivit sursei citate mai sus, Andreea Bălan a avut un abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic, la scurt timp după internare.

De asemenea, specialiștii au precizat că un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoțită de o durere severă.

Mesaj emoționant pentru fiicele sale

Chiar dacă greul și marile dureri au trecut, cântăreața le-a adresat un mesaj emoționant fiicelor sale, joi, de pe patul de spital.

,,Ella și Clara ?? sunt iubirile mele care îmi dau putere, ele mă împlinesc la cel mai profund nivel și pentru ele lupt în fiecare zi să fiu sănătoasă ca să pot să am grijă de ele ?❤️???”, a scris artista, conform Cancan.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: