Actrița, acum în vârstă de 57 de ani, nu și-a putut înfrâna dragostea pentru soțul său Mattia Dessi, 41 de ani, în timpul unei plimbări printr-un parc, sâmbătă, 26 septembrie. Daneza blondă a dus-o și pe fiica ei de doi ani, Frida, la o plimbare cu bicicleta prin cartier.

Brigitte purta o jachetă albă, cu pantaloni de aceeași culoare, cu un top gri, asortat chiar și cu masca lăsată în jurul gâtului atunci când pedala pe bicicletă. În spate purta un rucsăcel albastru închis, cu lucruri necesare copilului. Un alt lucru care o scotea în evidență erau cerceii mari și rotunzi de aur.

Frida, în scăunelul ei special, era îmbrăcată în roz, asortată cu o casca roz. Brigitte, faimoasă pentru înălţimea sa de 1,85m, a trăit o înfocată poveste de dragoste cu Sylvester Stalone, actor care a făcut-o faimoasă și cu care s-a căsătorit în 1985. Au jucat împreună în „Rocky IV”, „Red Sonja” şi „Cobra”. Însă, în 1987, s-au despărțit. Din anul 2006, Brigitte este căsătorită cu producătorul italian de televiziune Mattia Dessi.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.