Povestea a început în 2011, când Zăvoranca a împrumutat 174.000 de euro de la Ion Constantin, pentru o perioadă de 4 luni, garantând cu un imobil situat pe Bd. Iancu de Hunedoara, din București. Cum n-a putut restitui împrumutul la termen, Oana Zăvoranu a ajuns în instanță, un proces început în 2018.

Acum doi ani, ea l-a dat în judecată pe Ion Constantin, pe motiv că actele depuse de acesta la instanţă sunt false, scrie justnews.ro. A cerut judecătorilor să anuleze contractul de împrumut, iar Tribunalul Ilfov, într-o primă fază, i-a dat dreptate, constatând „nulitatea absolută a contractului de împrumut cu garanţie imobiliară”.

Ion Constantin a făcut apel, dar a pierdut și la CAB, pe 7 martie 2019. Ultima cale de atac, la ÎCCJ, i-a adus, însă, victoria. Una mai degrabă de moral, fiindcă judecătorii au decis să trimită din nou cauza spre rejudecare la Tribunalul Ilfov!

Practic, prin decizia de miercuri, disputa judiciară dintre cele două părți continuă la aceeași instanță de unde a început totul, Tribunalul Ilfov.