Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazuri ŞOCANTE în Argeş. Politiştii descoperă pe bandă rulantă MINORI la volan
Cazuri ŞOCANTE în Argeş. Politiştii descoperă pe bandă rulantă MINORI la volan

Cazuri ŞOCANTE în Argeş. Politiştii descoperă pe bandă rulantă MINORI la volan

Urmărire ca în filme pe o stradă din localitatea Bascov, din judeţul Argeş. Un şofer a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, însă a fost prins după o scurtă urmărire.

Poliţiştii au rămas şocaţi când au verificat actele de identitate. Şoferul vitezoman era minor şi, prin urmare, nu avea permis de conducere. “Conducătorul auto nu a oprit la semnal, a mărit viteza de deplasare şi a pătruns pe o stradă, unde a fost oprit de poliţişti", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Acesta nu este singurul caz de acest gen din judeţul Argeş. În decurs de numai o săptămâna şi jumătate, au fost prinşi patru minori la volan. Astfel, în noaptea de 11 spre 12 mai, poliţiştii din Piteşti au depistat patru minori, cu vârste între 15 şi 17 ani, într-un autoturism ce ar fi fost furat. Al doilea caz s-a înregistrat în noaptea de 13 spre 14 mai, când un minor de 15 ani a fost prins la volan pe bulevardul Petrochimiştilor din Piteşti.Poliţiştii au mai depistat un alt minor la volan în noaptea de 16 spre 17 mai. În vârstă de 17 ani, acesta a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.