Evenimentul Zilei > Social > Cazul Sorina schimbă legea în România. Un ministru PSD se implică personal
Cazul Sorina schimbă legea în România. Un ministru PSD se implică personal

Cazul Sorina schimbă legea în România. Un ministru PSD se implică personal

Cazul Sorinei, fetița de 8 ani adoptată de o familie din SUA, a stârnit atât de multe controverse încât actualii guvernanți sunt hotărâți să schimbe legea din România.

Duminică dimineața, Sorina a părăsit într-un final România, după o telenovelă ce a durat mai multe săptămâni și care a fost mediatizată intens de toată presa din România. Cum imaginile cu micuța de 8 târâtă de procuror au rămas încă vii pe retinele românilor, Eugen Teodorovici a promis că se va implica personal pentru ca astfel de situații să nu se mai repete.

Prezent în studioul Antenei 3 atunci când s-a anunțat știrea că Sorina a fost scoasă în cele din urmă din țară, ministrul de Finanțe a declarat că s-a decis să se implice personal în această problemă.

„Vă promit că o să vorbesc și la nivel de Guvern, chiar dacă nu cunosc în amănunt această situație. Am această funcție și această onoare să mă implic și în alte cazuri în afara celor de țin de finanțe. Vreau să văd care sunt hibele acestui sistem. Ceva se întâmplă! Nu știu cum pot fi luați copii de lângă frații lor”, a declarat Teodorovici.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: