Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul care a șocat Italia. Clipe de coșmar pentru o familie de români. Poliția a intervenit de urgență
Cazul care a șocat Italia. Clipe de coșmar pentru o familie de români. Poliția a intervenit de urgență

Cazul care a șocat Italia. Clipe de coșmar pentru o familie de români. Poliția a intervenit de urgență

Încă un caz de violență domestică șochează lumea. O tânără în vârstă de 16 ani a apelat la polițiștii din Italia după ce tatăl ei le-a bătut pe mama și pe sora ei. Familia de români locuiește de mai multă vreme în Italia.

În momentul în care autoritățile au ajuns acasă la aceștia, bărbatul stătea relaxat de parcă nimic nu s-ar fi petrecut. Ba mai mult, acesta a încercat să-i și mituiască pe oamenii legii.

„Tata ne bate pe mine, pe sora mea și pe mama și nu este pentru prima dată!”. Cu aceste cuvinte a alertat fată de 16 ani poliția.

Nu a fost pentru prima dată când cele trei femei au fost bătute de către bărbat. Oamenii legii au aflat că femeia agresată este căsătorită de 25 de ani cu acesta, iar individul apelează la violență ori de câte ori se îmbată. Mama celor două fete a fost abuzată chiar și atunci când era însărcinată.

Femeia  a relatat că  bărbatul i-a sucit mâna la spate și a bătut-o la perete. Bărbatul și-a lovit de asemenea fiica de 16 ani, dar și pe sora ei. Ulterior, polițiștii au chemat o  ambulanța care le-a dus pe cele trei la spital. Aceștia au povestit presei că bărbatul a încercat să „o dea la pace” cu ei, în timp ce-l interogau. Bărbatul a fost în cele din urmă arestat.

Mama și fiicele au suferit răni majore și au nevoie de peste cinci zile spitalizare, scrie Gzetaromânescă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: